-Vit- писав:Гарно виходить.
Упор троса - чудове по ідеї і виконанні технічне рішення.
А з чого той руль що 22 мм в діаметрі?
Vit, дякую за оцінку трудів)
і за бардачки повторно вдячний)), афігєнні, їх можна було і не шпатлювати, фарба перекрила б, але дві каплі дав, так для заспокоєння
А руль в мене був з вишньовки, рівний, не облізлий, з покрученими кронштейнами, які з радістю відрізав, але чого ричаги ЧЗ не налазили, я сам дивуюсь..., як варіант може той руль в торцях кимось трохи "розвальцований", треба добре проміряти.
А пульти скрутив болтами і пройшов райбером 22мм №2, тепер вони при фіксації повністю зжимаються, без зазорів по стику, короче бомба))
Андрейка 634-5-1980 писав:Так же нуждаюс в упоре троса)))))
Нема питань, сьогодні полізу на горище, (передьорну лишній раз на бак з бардачками

), точно знаю шо валяється ще одна проушина, тільки ніби вона з РД-33 останніх серій, там без лисок для контрення плоскогубцями, на них самоконтряшки накручуються (їх в мене є трохи)))
А на рахунок садоліна, багато в його сторону какашок кидають, я тільки з таким червоним і оранжевим 1025 пару раз мав діло, ніяких претензій
triZet писав: А вот с белыми крыльями, мне кажется ты погорячился.
Не, то не в гарячці діло, я хотів комбінований розкрас, тільки не зовсім так як 634.7))
Ну але кінцевий результат, дійсно, покаже.