Пошук дав 235 результатів
- 08 грудня 2013, 21:20
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Куплю пружинную шайбу под генератор
отпиши в личку куда слать шайбу, шайба новая новодел.
- 23 січня 2014, 02:00
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Ув. мото любители помогите решить проблему
Витаха если речь о БПВ 14-10 то его лучше переделать оставить только выпрямитель а регулятор поставить Я112, погугли, как переделать, или пиши в личку поясню.
- 04 березня 2014, 15:52
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 10 березня 2014, 01:00
- Перейти в форум
- Перейти в тему
- 12 жовтня 2013, 23:42
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: КПП 634 с люфтами
Здравствуйте.Прочитал тему и решил добавить пару слов. Мне случалось собирать коробки 638,634,360 моделей и единого рецепта для всех не существует,для каждого двигателя нужен индивидуальный подход.И не факт, что с завода не ставили никаких шайб.Прошлым летом капиталил двигло 634 модели, не разу не р...
- 11 вересня 2014, 23:22
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Топливный краник
http://moto.ck.ua/?p=16798 купляв на їжа, там кран з яви, питань нема працює нормально. З приводу бака 638 можу сказати ,що кран з 634 інсталюється елементарно -достатню в штуцері ,що вварений у бак нарізати внутрішню різьбу і вкрутити кран,на моїй 638 так зроблено бо купляти китай-кран не захотів,а...
- 10 жовтня 2014, 20:34
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Проблема с кпп
Якщо, зазор (а) доволі великий то спробуй підігнути стакан фіксатора куліси, щоб звільнити іншу вилку, а коли не допоможе то шукай нормальну вилку бо трапляється, не рідко ,що поводок самої вилки не відповідає вимогам (зміщений набік-китай, тайвань, кооператив) і нічого не вдієш, якщо бажаєш кататис...
- 14 травня 2015, 23:49
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Полетел подшипник, помогите!
Краще SKF. дивлячись по фінансам,якщо точно чех(багато підробок) чи якісний ссср то без різниці. Головне, щоб потім подавав на нього якісне мастило відходить те, що йому відведено.
- 11 червня 2015, 17:19
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Установка генератора ИЖ 12V на Яву 634
Реле- автомобільна інтегралка у мене на моті працює відмінно, підключається трохи не так, як звичайне реле, не можу вкинути фотки. Погано видно маркування на твоєму фото, для Я112А1 підключка наступна: В-плюс з замка (подається при ввімкнені запалення) інше В-іде на одну з щіток генератора, Ш-іде на...
- 15 листопада 2015, 17:50
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Интересный оппозит
КМЗ давно вже не працюе, завод розтягли, ирбитському також швидше за все кирдик в зв'зку з санкціями до америки "Урали" не їдуть. Ще опозити з возиками на кшталт радянських робить Північна Корея тільки для своїх військових, dlyakota.ru_fotopodborki_severnaya-koreya-glazami-devida-guttenfel...
- 11 лютого 2016, 09:14
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Jawa 634-4-02 Вишневка
Вибач, а 520 гарної якості, що дешевше буде? Чи промудохатися з переробками та всунути китайський кіров? Один мій знайомий мацатакліст будучи впененим, що гроші витрачати нех..й обрізав у верстаті зношені зуби на ведомій та розмітив і нарізав новий вінець, діаметр зірки став менший але підбором веду...
- 10 лютого 2016, 21:25
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Дещо не погоджуся з твердженням Vadka, я особисто встановлював новий ланцюг "фаворит" (не китайський), задня зірка була трохи б\у а передня ведуча нова, ява пройшла після того вже 22600км. були три поїздки з Полтавської обл. у Луганськ, порахуй скільки км. туди і назад, одного разу вертав ...
- 11 лютого 2016, 21:44
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Коли накинеш на нову задню зірку, притримуєш рукою в одному місці та розтягуючи ланцюг починаєш заводити на вінець, якщо ланки роликами потрапляють у канавки вінця то норм, а якщо зачіпають вершини зубів то під заміну, бо при роботі буде бити вінець зірки. Дето так.
- 19 лютого 2016, 23:32
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: не заводится, плохо работает правый цилиндр
Під колектор краще взагалі не ліпити прокладки, тим більше товсті!, в сусідній темі наводив приклад, що робиться після товстих прокладок з колектором, краще вирівняти поверхню та промазати нормальним герметиком, підсосу не буде і колектор не гнутиме після нагріву. Знову люди починають читати форум в...
- 22 лютого 2016, 00:00
- Перейти в форум
- Перейти в тему
На справжньому фавориті написано саме "фаворит", красивим прописом, такий логотип, як на коробці, ніякого ЧЗ там нема, то китайська підробка. І клепка пальців не керно по центру, а торець пальця розплесканий з двох сторін. Та й не синій він. Ось шматочок залишився від того ланцюга, що вста...
- 04 листопада 2015, 18:56
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Ремонт, реставрация Jawa + оцинковка с нашей подготовкой.
Якщо колесо не убите то все можна зробити і самому, в чім тоді реставрація? У натиранні барабану? Людям саме необхідно,буває у більшості випадків, як виправити зім'ятий обід, не мається на увазі повністю убитий, а трохи забитий трапляється часто, у мене самого пару таких валяється, а набрати спиці т...
- 27 лютого 2016, 16:56
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Течь из правой выхлопной
Nazaruno, розберись докладніше з принципом та особливостями роботи двутактного двигуна, що там повинно згорати,а що і не зовсім повинно, не ображайся, але те що ти написав фігня. Якщо ти з Хмельницької обл. пиши краще українською.
- 28 лютого 2016, 14:53
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Течь из правой выхлопной
Читай мануали, будьласка. 

- 08 березня 2016, 16:48
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Размеры резины

- 21 лютого 2016, 12:13
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Центральная Опора Ява 638 люкс
Так, де ж,довгооочікуване, фото ростовської опори на валу? :cry: Щось у мене, десь глибоко в душі, якісь непевні сумніви, може то не в опорі справа? Як почуває себе шайба між підшипниками, може вона притискається під якийсь підшипник? Тоді і опора буде зміщена. Автор теми розвій будьласка сумніви, б...
- 29 березня 2016, 00:18
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Конструктор ЯВА 638-5.
Роби за інструкцією, наскільки мені відомо лак кладуть одразу тільки но трохи підсохне основа, а потім якщо щось не подобається можна перетерти лак і покрити ще.
- 04 квітня 2016, 22:17
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Установка 12в генератора на 634 двигатель Явы
По гену 636 на 360- доповідаю:- при встановленні перехідного фланця були трохи підрізані упори гнізда куди встановлювався 6в ген, на скільки не пам'таю по місцю розберешся, кришка стала без ніякої прокладки , була підрізана з середини перегородка у кришці бо габарити нового генеротора великі, був пр...
- 05 квітня 2016, 11:06
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Установка 12в генератора на 634 двигатель Явы
Ви, шановний, визначтесь який саме генератор будете тулити, бо мінський то одне а 638ї то інше, він по габаритах більший перегородку у кришці прийдеться підрізати, упори на картері десь так Зображення0512.jpg , міряти вже по фланцю,можна просто вирубати зайвий алюміній стаместкою, щоб не розбирати і...
- 30 квітня 2016, 13:21
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Проблемка на Днепр 10 36.
Зато в тонусе держит :super: Таку картину я регулярно спостерігав з половиною яв, восходів та інших мотиків після завершення дискаря біля ДК коли народ починав їхати додому, потім пхали з букса, тягали, щось там під фонарем ремонтували, але то ж проблема не у мотах а в першу чергу у господарях тих ...
- 14 травня 2016, 12:47
- Перейти в форум
- Перейти в тему
Re: Стык выхлопное колено-глушак
Ті колечки, як росхідники, треба кожен сезон міняти, бо під осінь при інтенсивній експлуатації починае пропускати. Колечки від Chezara -гут, я також парочку отримував.