Я тільки посміхався у відповідь. Розгадка проста - доріг нема, й не буде. Остаточну крапку у виборі мотоцикла поставила поїздка з дружиною в Умань, а потім до Авіора в Ясногородку. Ходова стогнала, колеса матюкались, бьючись об чергову яму/горб.
Отож ендуро. Трохи вивчивши лінійку одноциліндрових мотоблоків (не без допомоги оргкомітету рокера), було виділено такий список: Suzuki DR650, Yamaha XT600, Honda NX650 Dominator, та Kawasaki KLR650.
Далі почалось вивчення оголошень, і нащупування реальних мотів. Так склалось, що в КЛРа були найбільш прийнятний стан та ціна. Домовився з Авіором, та суботнього ранку вирушили в Вінницю глянути на мот. В якості морального пресингу був Льошиний КЛР, що був свіжіший роками, та гарніший станом.
Доїхали нормально, заодно я мав можливість протестувати мот в різних режимах, як зі сторони водія, так і зі сторони пасажира. Навігатор нас люб'язно повів ендуро-дорогами, і для КЛРа це не було зовсім перешкодою. Далі були детальні оглядини, та жорсткий моральний пресинг. Перемогла дружба, і ціна максимально знизилась.

Додому доїхали без проблем. Зручне сидіння, та й нова для мене посадка водія втоми не принесли.

Тепер трохи про мот:
Двигатель: четырехтактный, DOHC, одноцилиндровый, четыре клапана на цилиндр
• Объем: 651 см3
• Диаметр x ход: 100.0 x 83.0 мм
• Степень сжатия: 9.8:1
• Охлаждение: жидкостное
• Карбюратор: Keihin CVK40
• Зажигание: транзисторное
• Передача: 5 скоростей
• Главная передача: Цепь
• Рама: стальная
• Передняя подвеска / ход: 41-миллиметровая телескопическая вилка / 200 мм
• Задняя подвеска / ход: моношок UNI-TRAK, 5 уровней регулировки / 185 мм
• Передняя шина: 90/90x21
• Задняя шина: 130/80x17
• Передний тормоз / задний тормоз: 280-миллиметровый диск, суппорт с двумя поршнями / 240-миллиметровый диск, одно-поршневой суппорт
• Габаритная длина: 2280
• Габаритная ширина: 905 мм
• Полная высота: 1490 мм
• Клиренс: 210 мм
• Высота по седлу: 890 мм
• Вес: 168 кг
• Топливный бак: 14 л
• Колесная база: 1408 мм
• Крутящий момент: 45.3 Нм при 4,950 об/мин
• Мощность: 37 л.с. при 6200 об/мин