ЯКЩО я його по визу в причепі, то він у мене там по дорозі зіп'ється на хрен!!!
І взагалі для нього це дуже велика честь!!!

![боянист :[:]|||[:]:](./images/smilies/08.gif)

та тож синочок твій красівий, як ти можеш?
шо за друг?Александр77 писав: ↑19 червня 2023, 13:53 Ми будемо пробувати, але прошу спільноту дозволити прийняти участь в заході людині яка не є учасником Рокера (під мою власну відповідальність) просто їхати парою якось спокійніше.
Яка тобі різниця, їм всерівно з тобою не по дорозі!Frink писав: ↑22 червня 2023, 10:16шо за друг?Александр77 писав: ↑19 червня 2023, 13:53 Ми будемо пробувати, але прошу спільноту дозволити прийняти участь в заході людині яка не є учасником Рокера (під мою власну відповідальність) просто їхати парою якось спокійніше.
шо за байк?)
нормальний друг (головний слідчий району) ямага хт660х, (взяв би тебе в пару, так ти ж нормальний мот продав, хіба на чз поїдеш.. але то таке Татові прийдеться ще й на тебе поршньову тягнуть)Frink писав: ↑22 червня 2023, 10:16шо за друг?Александр77 писав: ↑19 червня 2023, 13:53 Ми будемо пробувати, але прошу спільноту дозволити прийняти участь в заході людині яка не є учасником Рокера (під мою власну відповідальність) просто їхати парою якось спокійніше.
шо за байк?)
Дядько Саша хоч дозволу запитався.
ну мінус так мінус, привітаюсь та й станемо на поляні десь за рогом. що ж робити?Frink писав: ↑30 червня 2023, 13:26Дядько Саша хоч дозволу запитався.
а ти перед фактом ставиш....
я "-" за твого товариша. Вибачай )))
Зятьок, Женю на останній рокеровці вже бачили, спокійна урівноважена людина, якщо тобі стане легше, то спробуємо ще раз офіційно!!!Frink писав: ↑30 червня 2023, 13:26Дядько Саша хоч дозволу запитався.
а ти перед фактом ставиш....
я "-" за твого товариша. Вибачай )))
Якщо що, то ми теж з вами поряд хропіти будемо, звісно якщо ви не проти!Александр77 писав: ↑30 червня 2023, 15:46ну мінус так мінус, привітаюсь та й станемо на поляні десь за рогом. що ж робити?![]()
По перше не я говняно зробив, а Сергій вояка, який зареєстрований на форумі.
Доречі в мене таки сьогодні якось вийшло його зареєструвати!
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів