Всим привіт. От така біда в мене сталася... Помив я мот, закотив у гараж, і через 3 дні зібрався їхати ена заправку, завелася нормально (з першого разу, поперелдньо два рази підкачавши), тільки но почав їхать, вона почала погано палити бенз, і їхати ривками (подумав що вода, так як була в карбі вода до недавна, але продувши і висушивши карб води позбувся) І при цьому коли дав більше газу то вона взагалі глохла, таке відчуття що заливає, і от проїхавши метрів 700 ява заглохла. Відкотивши, я виявив що нема іскри на обох свічках. Стоїть БСЗ.
Відкривши кришку праву, нічого гне виявив, датчик холла цілий, все сухе. Котушка під баком теж суха, вообщем все сухе, нічого не намокло. (коли яву мив, котушки не мочив).
Все оглянув, візуально проблеми не знайшов. АЛЕ коли витягаю або втикаю ключ в замок запалювання, то пробиває іскру на свічці. Подумав що замок запалювання, розібрав, він виявився сухим, проьтер спиртом, висушив, а тепер проблеми із збіркою цього замка. Прошу вашої допомоги, що може бути ???