Ось фотографії мота

Хто що може порадити?
Во бля, у меня бак такой валяется....vdenyssko писав: 17 червня 2018, 12:54 Доброго дня форумчани. Я вирішив завітати сюди, бо потрібна допомога. На даний момент стараюся відновити MZ TS 150. Признаюся довгий час із технікою зовсім не дружив. Але прийшов час і я наздоганяю втрачене. Багато чого не розумію. Шукаю запчастини до цього мотоцикла. Все пригодиться, бажано щоб було оригінальне. Дуже потрібно зараз такі деталі: повороти,стопсигнал, спідометр із тахометром, рідні колеса від MZ серії, гальма. І ще одне як саме у цій моделі установити спідометр. На тахометр як я зрозумів ж місце позаду циліндра? Чи це воно йде на спідометр.
Ось фотографії мота
Хто що може порадити?
Ну що ж, історія про них буде тільки одна. Ці всі мото, які я маю купив тато. Важко це казати, але він загинув в аварії. Один пяний ідіот виїхав на зустрічну, коли він повертався із села додому.валико писав: 17 червня 2018, 18:59 Доброго дня! Вітаю в MZ-форумі!
Привід спідометра йде від задньої зірки, а в тебе вона з JAWA. Привід тахометра йде з картера за циліндром.
З приводу запчастин, звернись до товариша з ніком Boris. Він може привезти запчастини з Угорщини. Виклади будь ласка фото інших своїх MZ, та коротенькі історії про них.
Їде супер. Там кріплення під мотор тільки варені. У лісі просто чудово кататися. На дорозі до 80 км розганяв. Дуже надійний мотор
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів