Похожая ситуация , вроде 110 куб. а набирает обороты точно , шо сумашедший , сразу и не верилось , но факт.
Спасибо , сегодня рассматривал проводку , дырчик 2020 г.в. так вот , как раз , по сравнению с ранними моделями , это совсем уже не то , качество проводки и не только , уже , довольно таки приличное .Andriy21 писав: ↑20 грудня 2020, 16:38 Вітаю!
Прекрасний вибір, тим паче нормально зареєстрована і малий пробіг.
Думав, що Альфа буде замала для твого зросту (мені при 180 було тісно). Але якщо тобі комфортно, то взагалі чудово.![]()
Дядько Романюк писав тут свій досвід удосконалення Альфи. З часом можна буде побавитися.
По моєму досвіду: за зиму передивися всю проводку та обгорни її спеціальною гофрою. Чим самим ти убережеш себе від низки сюрпризів в наступних сезонах.
Кожух на ланцюг - мега крута річ. Я б його залишив, бо він дуже економить твій час. З ним вистачить 1 раз на 500-1000 км перевірити натяг ланцюга і (можливо) змастити. Зате після поїздок по калюжам чи піску ланцюгу нічого не треба робити.
Єдине, що треба пам'ятати про слабкі гальма. Взагалі будеш з тої Альфи задоволений. Для міста в самий раз. По трасам я за 1 день проїжджав Дельтою 300км, тобто можна навіть трохи подорожувати.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів