Коротеньке відео роботи китайської поршневої ТММР:
https://drive.google.com/file/d/11T7UIf ... sp=sharing
Ні ні ні, у мене на таке фізично немає часу.Сергію це твоє? - знімаю картуза
я його розумію, а він часом накладки на бак не продає?USS писав: ↑24 лютого 2021, 01:25Ні ні ні, у мене на таке фізично немає часу.Сергію це твоє? - знімаю картуза
Це в одному, розмінявшому шостий десяток мужику, зо два роки тому, прокинувся МОТОЦИКЛІСТ. Він позбирав всі корчі в навколишніх селах, за недорого, та отримує задоволення від свого хоббі. Я йому вже чотири двигуна склав, на різні яви...
638ма на відео також його, на дворі десять градусів морозу, а ми яву крутимо. Замінили генератор та налаштували запалення і треба ж перевірити, як працює.
не знаю, я поцікавлюсь.я його розумію, а він часом накладки на бак не продає?
якийсь японський, куплений власником на ОLХ. Запуск та холостий хід добре, все інше потрібно доводити. Підбирати ГТЖ і таке інше.А від чого то карбюратор, цікаво?
Ну, фіксатор якби не обов'язково вставки і так нікуди не подінуться. А так для різних робіт і дешеві фіксатори нормально працюють. Наприклад ZOLEX.USS, які вставки різьбові використовуєш і фіксатор?
Бомба! Так же горю желанием получить в гараж! Отличная работа!
А как ментосики на всё это посматривать будут? ...Помню брали меня... около 200-т гр, за езду баз дков,второй раз, около 400-сот, третий..лешенте ТС!
Мужик по дорогах їздити не збирається, а по засніженому бездоріжжю менти його не візьмуть. Він причіпляє позаду половину розрізаного бака з трактора Т150 і їздить у ліс чи посадку по дрова. І покатається і профіт має.А как ментосики на всё это посматривать будут? ...Помню брали меня... около 200-т гр, за езду баз дков,второй раз, около 400-сот, третий..лешенте ТС!
Можливо. Питання тільки де взяти такі коліна?Шось типу Ява-350/632 ?)
В мене вийшло втулити від чз.
З нержавіючої тонкостінної труби трубогібом зігнути і вирішити назавжди питання з корозією, точніше з її відсутністю. Але потрібно щось закладати всередину щоб не сплющувало при гибці.
А якщо взяти стандартні "люксові" коліна і зрізати яблуко, не все, а до потрібного діаметра та трохи розвальцювати - повинно вийти!
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів