Доброго вечора. Сьогодні катався по області, в Чорнобай, до подруги. Як завжди не без пригод. Вирішив, значить, я опробувать павука, поклав під ньго інструмент, палатку, карімат. Підв'язав зверху ще мотузками хрест у хрест, під Золотоношою відчув, рукою, що щось там нетак, заглушив мот, дійсно палатка на грані висить, іструмент випав... Вертався кілометрів 10, нічого не знайшов, жаль втратив майже весь інструмент.

Запускать - а мотоцикл не запускається, постояв хвилин 10, перепровірив проводку, все передивився, охолов трошки, запустився - поїхав далі. Приїхав, поспілкувався з подругою, почало вечоріть, вирушив назад. км за 20-25 від Черкас відчув якусь рідину всебе на нозі, зупинився, дійсно

грьобаний

викрутився болт з карбюратора знизу, головне, що не глох ніде нічого. Витекло приблизно літри 2, на око. Чорт зним, за інструмент, а його ж нема. Мотор розпечений - руками закручувать, обпікся коротше більше чим закрутив.

Видзвонив одногрупника, щоб інструмент підвіз, він в селі недалеко живе, чекав його півтори години на в'їзді на Черкаську дамбу. Закрутив, їхать, вмикаю поворот, бах, все потухло, заглох. Розбираю знову всю поклажу, знімаю павука, сідло, бардачки...

перегорів запобіжник, чортяка, повороти десь коротнули. Їхав далі без поворотів, благо, автомобілів на ніч мало. Вже в Черкасах, перед шиномонтажем, як завжди, насипано якихось колючок-гвіздків, чи щось типу того, пробив переднє колесо так, що колесо спустило за секунду, ледве втримав Явку на дорозі, понесло добряче.

До стоянки км 5, псіхонув, поїхав на 1-2 передачі. проїхав км 3, зупиняють ДАІ. Далі розмова стандартна, провірили документи (благо з ними вже все гаразд), та я подиркав далі, поставив на стоянку, зкинув клєми з АКБ, закрив краник, накрив чохлом, перехрестився і додому.
Завтра буду мінять камеру, розбиратись з КЗ... Треба готуватись до Рокеровочки, яка вже не за горами.

І злощасне місце на вїзді дамби, думав вже палатку ставить і ночувать там...