JAWA 638 Тернопіль
- Юрец
- мож че и выростит
- Мотоцикл: ЯВА 634
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: JAWA 638 Тернопіль
Да молодець !!!!! Я зі своєю тож таке проробив от ще тільки покрасити лишилось обліцовку, дороблю, похвадюсь також......
- Лях
- Майстер
- Мотоцикл: Honda Transalp 600V
- Контактна інформація:
Тему помітив вчора ввечері, але вирішив дочекатись закінчення розповіді.
Ну що ж, насамперед хочу привітати ще одного ПРАВИЛЬНОГО Явіста на нашому форумі!!!
Перший респект за Яву і проведену з нею роботу!
Може вона і відрізняється трошки від оригіналу, але виглядає досить пристойно. І те, що вона є в темі "Просто хорошие явы", це ще раз підтверджує!
Другий респект, за те, що ти, Віталік, нею подорожуєш!
В нас є спеціальний розділ для подорожей. Якщо маєш що розповісти, то запрошую, цікаво буде почитати!
P.S.
І мабуть вже не буду. Від певного часу відвернуло від зльотів.
А в файному місті Тернопіль був,.. в 2007-му році. Глянь, може себе побачиш.
Ну що ж, насамперед хочу привітати ще одного ПРАВИЛЬНОГО Явіста на нашому форумі!!!
Перший респект за Яву і проведену з нею роботу!

Другий респект, за те, що ти, Віталік, нею подорожуєш!

В нас є спеціальний розділ для подорожей. Якщо маєш що розповісти, то запрошую, цікаво буде почитати!
P.S.
Живу в Хмельницькій області, а на зльоті ні разу не був.на зліт в Хмельницький

TA600 youtube Сайт
- Віталік
- мож че и выростит
- Мотоцикл: Jawa 350 638
- Контактна інформація:
В мене відчуття після зварки класні,а все тому,що то мій тато зварював,а не я...))та шо казати,волосся напевно на ногах пообсмалював,але мені не признававсяJUK писав:Виталик , с явой всё хокей . У меня вопрос , как ощущения после сварки в защитных трусах и тапках . Костюм сварщика супер . Уважуха камрад .

- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
Дякую велике!Було вкладено чимало часу і любові в ту справуliach писав:Тему помітив вчора ввечері, але вирішив дочекатись закінчення розповіді.
Перший респект за Яву і проведену з нею роботу!Може вона і відрізняється трошки від оригіналу, але виглядає досить пристойно. І те, що вона є в темі "Просто хорошие явы", це ще раз підтверджує!
Другий респект, за те, що ти, Віталік, нею подорожуєш!![]()
P.S.Живу в Хмельницькій області, а на зльоті ні разу не був.на зліт в Хмельницький
І мабуть вже не буду. Від певного часу відвернуло від зльотів.

А на рахунок подорожей,то я тільки за

Доречі,хочу весною поїхати до Мадярів(Мукачево,Берегово,Хуст),ну в ту сторону,на кілька днів,з палаткою і все таке...

- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
ХРИСТОС ВОСКРЕС!Ну шо ж,при святі вирішив кинути кілька свіжих фоток!Сезон в мене в розгарі,вже встиг накатати 800 км,поломок серйозних не було,ява мене не підводила!Було змінено:задню шину на Dunlop 110.90.18 після того як повилізали нитки всередині старої,під час невеликої подорожі(230 км),заодно поставив нові підшипники в задньому колесі!Також поміняв півавтомат,бо старий захотів на пенсію!І викинув гофри вилки,після того як після пробігу 500 км вони порвались!Поставив 2 сальника в вилку і катаю без гофр,бо міняти їх кожних 500 км якось не хочеться...В гаражі на мене чекають задні аморти від Чезет,і куски заліза,які мають перетворитись в багажник 

- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
Я не забобонний,але 2 дні назад,компанією 8 мотоциклів,катались по по Тернополю і за його межами,вертаючись назад в місто одного з нас збила машина
!Саме цікаве,шо аварія сталась біля цвинтара в п'ятницю 13го....
!Повезло шо їхали не скоро і Ігор(пострадавший) не зазнав значних травм,але все ж таки,попав в лікарню і всі свята проведе там!В нас це вже 2га аварія за тиждень по одному сценарію,зустрічна машина повертає прямо перед мотоциклом,містично не бачучи мотоцикла з включеним дальнім світлом!Будьте обережні друзі!В наш час замало надіятись тільки на себе!

- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Шкода що таке трапляється.Віталік писав:...одного з нас збила машина...
...Повезло шо їхали не скоро і Ігор(пострадавший) не зазнав значних травм,але все ж таки,попав в лікарню і всі свята проведе там!

Передавай Ігорю привіт, нехай поправляється!
TA600 youtube Сайт
- nikolas
- рокер
- Мотоцикл: Jawa 350/634
- Контактна інформація:
красивый мотоцикл получился!!
Молодец,что так активно начал сезон!
Товарищу,скорейшего выздоровления!
Молодец,что так активно начал сезон!
Товарищу,скорейшего выздоровления!
Что такое Совецкая жужжалка для задницы????? _Это то что не жужжит и в жопу не лезет...
- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
Geser,110мм то шо треба,більше мені б напевно не влізло бо колесо впритик до гофр....
Але появилась проблема,при швидкості більше 80 на поганій дорозі почало кидати рульом... я так думаю,шо погано виставив заднє колесо,бо трохи вправо тягне коли руль пускаю!після свят натягну шнурок і виставлю!і ше дам токарю креслення рульової по твоїй схемі
Але появилась проблема,при швидкості більше 80 на поганій дорозі почало кидати рульом... я так думаю,шо погано виставив заднє колесо,бо трохи вправо тягне коли руль пускаю!після свят натягну шнурок і виставлю!і ше дам токарю креслення рульової по твоїй схемі

- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
трошки оновлю тему,бо шось давно не писав
трохи я подорожував,коротко викладу фотки.Тільки скажу,шо всі подорожі получались спонтанно,нічого не плануючи
стрельнуло шось в голову,спакував "чемодани" і в дорогу....так получалось кілька разів...В Новояворівськ(туда і назад 420км,1 день),на Джуринський водоспад (250км-їздив 2 рази цього літа,2 дні),Тернопіль-Кам'янець-Хотин-Чернівці-Коломия-Яремче-Надвірна-Нижнів-Тернопіль(660км,2 дня),Тернопіль-Стрий-Сколе-Тисовець-Славське-Тернопіль(550км,2дні),ну і так ше маленькі покатушки до 150 км,100,ну і по околицях....
загальний пробіг цього сезону складає 8500км

трохи я подорожував,коротко викладу фотки.Тільки скажу,шо всі подорожі получались спонтанно,нічого не плануючи

загальний пробіг цього сезону складає 8500км
- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
виїхав вечером на Джурин на етно фестиваль,погода була супер.На наступний день,зранку розбудив грім....дощ так лив,шо я думав на пару днів застрягну з явою в тому болоті
добре хоч палатка не промокає 

- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
Якось так само вийшла поїздка в Кам'янець...кажу сусідові(в нього Апрілія Атлантік 200): їдем на зьот-він каже :коли,вже кажу!(то була субота 17.00),зібрались і поїхали!туда попали десь біля 23.00,розбили палатку і спати!ясно шо зльот не був метою!зранку встали,я покупався,і поїхали по замках!спочатку планували Камянець,Хотин і додому,а він в Хотині каже давай їдем на Яремче(напевно думав шо я зморожусь)
І поїхали ми на Яремче,я покупався в водоспаді і рванули додому...крейсер був близько 90,деколи 100-110,розхід в мене вийшов 4л рівно,в нього 3.загальний кілометраж 660км

Востаннє редагувалось 14 листопада 2012, 00:56 користувачем Віталік, всього редагувалось 1 раз.
- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
Коли вертались з Яремче,то вже відчувалась втома.Ше напевно через жару,тоді було біля 30ти градусів в тіньку,а ми в екіпі цілий день промаслали під сонцем
- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
ну і фото звичайно свіжі фото 

Востаннє редагувалось 12 серпня 2012, 23:59 користувачем Віталік, всього редагувалось 1 раз.
- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
І так,цього сезону шо робив і шо ломалось:
-поставив дуги
-поставив електроніку
-поставив задній скат і вже його стер(не знаю чи дотягну до кінця сезону)
-перебив колодязь в карбюраторі і поміняв всі жикльори на менші:32,65,80.Їде слабше,але на 5 літрах по місту відкатую 120км.По трасі їздив минулого понеділка в Рогатин,то на 156 км пробігу Ява взяла 5.3л бензину!але більше 100 не їхав,80-90 в основному,по селах до 80!Сам би не повірив якби хтось сказав,але є,то шо є!
-поставив прокладки(алюмінієва бляха 2мм)в сопілки,по з в кожен глушак!Чого алюміній-пароніт і метало-азбест в мене повидувало...
-аморти Чезет
-2 рази міняв масло в коробці
-Поломки?тросіки,пробиті колесі і 2 рази побило датчик хола,і то по моїй вині...не дотягнув добре болти...добре шо не далеко від дому))))
-поставив дуги
-поставив електроніку
-поставив задній скат і вже його стер(не знаю чи дотягну до кінця сезону)
-перебив колодязь в карбюраторі і поміняв всі жикльори на менші:32,65,80.Їде слабше,але на 5 літрах по місту відкатую 120км.По трасі їздив минулого понеділка в Рогатин,то на 156 км пробігу Ява взяла 5.3л бензину!але більше 100 не їхав,80-90 в основному,по селах до 80!Сам би не повірив якби хтось сказав,але є,то шо є!
-поставив прокладки(алюмінієва бляха 2мм)в сопілки,по з в кожен глушак!Чого алюміній-пароніт і метало-азбест в мене повидувало...
-аморти Чезет
-2 рази міняв масло в коробці
-Поломки?тросіки,пробиті колесі і 2 рази побило датчик хола,і то по моїй вині...не дотягнув добре болти...добре шо не далеко від дому))))
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Добрий сезон! Місця всі знайомі. А в Новояворівськ чого їздили, що там цікавого?
TA600 youtube Сайт
- kiselandrew
- Мотоцикл: none
- Контактна інформація:
Там где лежит Ява, я бы скорее поднимал, а не фоткал (бенз, электролит вытекает)
https://www.strava.com/athletes/20928928
- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
а я знаю шо цікавого...нічогоliach писав:Добрий сезон! Місця всі знайомі. А в Новояворівськ чого їздили, що там цікавого?

- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
перших кілька раз коли вона падала,то я піднімав скоро,а потім забив болт....kiselandrew писав:Там где лежит Ява, я бы скорее поднимал, а не фоткал (бенз, электролит вытекает)
але саме цікаве було коли на виїзді з Ниркова мене зупинили Менти:каже один до другого-дай йому трубку нехай подує,а то дивись,як чорт грязний,точно п'яний

- vlymar
- Старая гвардия
- Мотоцикл: JAWA 350/634 => YAMAHA FZ6S
- Контактна інформація:
а як же двоє понятих, не включая самих ментів?Віталік писав:перших кілька раз коли вона падала,то я піднімав скоро,а потім забив болт....kiselandrew писав:Там где лежит Ява, я бы скорее поднимал, а не фоткал (бенз, электролит вытекает)
але саме цікаве було коли на виїзді з Ниркова мене зупинили Менти:каже один до другого-дай йому трубку нехай подує,а то дивись,як чорт грязний,точно п'яний,але ні показало 0.00 і я поїхав дальше

- Віталік
- мож че и выростит
- Контактна інформація:
vlymar!-не було ніяких понятих,один мент посадив мене в машину і каже дуй....та й я дув,він побачив нулі,віддав права і побажав щасливої дороги!)
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів