Пусть только радует

Такккааа...де ж опозит?jura1675 писав:рад что в Черкассах еще на одну Яву добавиться и у нее будет толковый владелец-в Черкассах есть еще один Тони Байкер ,но он любитель оппозитов
 раз "любитель оппозитов" - чи в планах ще? для переробки під  чоппер...
  раз "любитель оппозитов" - чи в планах ще? для переробки під  чоппер... Опозити лишились в минулому. Після Яви в планах лише японець, можливо європеєць, але все ж, дуже вже мені подобається Honda CB400sf
  Опозити лишились в минулому. Після Яви в планах лише японець, можливо європеєць, але все ж, дуже вже мені подобається Honda CB400sf 

якісь саморобні трубочки, ще там шось, коротше повитягував, тепер крутиться В РАЗИ краще, можна тільки уявить собі, як ті тряпки напресовані душили двигун... А мені ще подобалось як він тягне
  якісь саморобні трубочки, ще там шось, коротше повитягував, тепер крутиться В РАЗИ краще, можна тільки уявить собі, як ті тряпки напресовані душили двигун... А мені ще подобалось як він тягне  Тепер звучить раз в 5 гучніше, аж страшно
  Тепер звучить раз в 5 гучніше, аж страшно  

Але є і плюс - не чутно цокот пальців тепер
 Але є і плюс - не чутно цокот пальців тепер  
Схоже на те... Хромована так і проситьсяВіталя писав:А кришка від іжа напевно

Мені + те, що його фарбувать не доведеться.
 Мені + те, що його фарбувать не доведеться. 

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів