А Влад все про гальванику да про гальванику!
 Я на свою столько потратил, что если их вернуть, то точно можно былобы япа какогонить взять.... Но на сегодняшний день у меня что-то подобное вырисовывается, хотя я не доволен, если чесно, результатом!

Тобі ще багато залишилось? Відео роботи нема? В мене є до ремонту.. передивлявся щойно!
   Тобі ще багато залишилось? Відео роботи нема? В мене є до ремонту.. передивлявся щойно! 

Допрацьовувати ще багато є. Але мотоцикл у мене один, і він буде експлуатуватись щодня, ціле літо
  Допрацьовувати ще багато є. Але мотоцикл у мене один, і він буде експлуатуватись щодня, ціле літо 

С нетерпением ждем-с!TonyBiker писав: П.С. Одвічний спір, що краще Jawa чи Zongshen скоро буде вичерпаний, одразу після моєї обкатки!

, один раз проехал 50-60 км на спущенном колесе ночью теперь все вожу с собой...
, один раз проехал 50-60 км на спущенном колесе ночью теперь все вожу с собой... Тому, не через один тиждень. Але Зонг нікуди не пропаде, товариш продавати не збирається!
  Тому, не через один тиждень. Але Зонг нікуди не пропаде, товариш продавати не збирається!  Самому цікаво, що з того вийде. Я сідав одразу з Явки на Зонг - одразу відчувається значно менша вага, дуже прикольно маневрувати на ньому. Передачі якимись короткими мені здались, та і тяга цікава на низах, на обертах гасне. Але для 200сс дуже достойно їде, мав можливість кататись на інших 200сс китайчиках, цей найкращий.
  Самому цікаво, що з того вийде. Я сідав одразу з Явки на Зонг - одразу відчувається значно менша вага, дуже прикольно маневрувати на ньому. Передачі якимись короткими мені здались, та і тяга цікава на низах, на обертах гасне. Але для 200сс дуже достойно їде, мав можливість кататись на інших 200сс китайчиках, цей найкращий.  В повороти Зонг йде значно впевненіше, але, думаю, це особливості моєї Явки, треба 638 вилка
 В повороти Зонг йде значно впевненіше, але, думаю, це особливості моєї Явки, треба 638 вилка  А з приводу поля - то з кліренсом там все гаразд, та і підвіска не дубова, ямки ковтає гірше Яви, але на рівні. Загалом - досить цікава бюджетна техніка.
  А з приводу поля - то з кліренсом там все гаразд, та і підвіска не дубова, ямки ковтає гірше Яви, але на рівні. Загалом - досить цікава бюджетна техніка. 
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів