І ніколи не переведуться!zek009 писав:Не перевелись еще кулибы на просторах нашей родины

КУЛІБІН ФОРЕВА!!!!!
І ніколи не переведуться!zek009 писав:Не перевелись еще кулибы на просторах нашей родины
Експерементальні, скоріше всього, були, але в НАС їх не було!Vov1k писав:На заводе Явам вполне могли тоже такое ставить.
Так, а штурпак в маятнику ("зуб") вже був, ...з заводу!Syava писав:Перехыдна пластина кріпиться на осі колеса і за маятник? В маятнику під той проріз підварив якийсь "зуб"?
Не можу спинитись!Тепер ВОНО ще менше схоже на Яву. Маскування не встигаэ за тюнингом
Якщо їхати не більше 130, то можна миритись, а більше, то вже відчувається "хліпкость конструкціі".Человек писав:Все уже такое мощное на вид, кроме рамы и маятника.
Тякші на пів кіло.Новые колеса легче явовских ?
Не согнуло,оторвало как бумагу,метал...liach писав:Вага 13 кеге + погана дорога і ось результат
Знов маю свіжу роботу.
Я цього дирчика так полюбив, що вже не можу без нього! А бензин то їрунда, 20 грн. в тиждень не шкода!Syava писав:Все одно, бачу твій Alpha відпрацьовує свій бензин
Пацан сказал, пацан сделал!liach писав:Я вже маю вилку з тормозами!
тут доречна ще одна цитата,-liach писав:Вага 13 кеге + погана дорога і ось результат:
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів