Зара напишу
  Зара напишу 
 Зара напишу
  Зара напишу 

, НЖК (але тоді не купив би масло), і цими STIHL. Коштують зовсім недорого, побачим як себе покажуть, все ж  думаю краще за недобитий Бріск і "ноунейм"
 , НЖК (але тоді не купив би масло), і цими STIHL. Коштують зовсім недорого, побачим як себе покажуть, все ж  думаю краще за недобитий Бріск і "ноунейм"  , що зараз стоять. Півсля сесії купим щось солідніше.
 , що зараз стоять. Півсля сесії купим щось солідніше.  

Ще минулий власник ставив, хто зна, може вона вже кілька років працювала.
 Ще минулий власник ставив, хто зна, може вона вже кілька років працювала. 

, юзаю на 4т моторі вже більше року, навіть не викручую ніколи - політ нормальний. Однак підробки на кожному кроці, треба знать де куплять.
 , юзаю на 4т моторі вже більше року, навіть не викручую ніколи - політ нормальний. Однак підробки на кожному кроці, треба знать де куплять. Нарешті зібрав грошей трохи, вирішив все ж розпочать з проводки, бо на око дуже і дуже було багато косяків. Домовився з товаришом, сходили закупились трошки.
  Нарешті зібрав грошей трохи, вирішив все ж розпочать з проводки, бо на око дуже і дуже було багато косяків. Домовився з товаришом, сходили закупились трошки. 
 Почали демонтувать проводку стару, і що я вам скажу... Це просто БЛ* БЛ*, і ще раз БЛ*
  Почали демонтувать проводку стару, і що я вам скажу... Це просто БЛ* БЛ*, і ще раз БЛ*  
   .
 . Важко уявить собі ті руки, які робили цю проводку, їм місце в "кунсткамері".
 Важко уявить собі ті руки, які робили цю проводку, їм місце в "кунсткамері".
 Але і це ще не кінець. Пластмасовий корпус, що під сідлом весь покоцаний попиляний в тріщинах.
  Але і це ще не кінець. Пластмасовий корпус, що під сідлом весь покоцаний попиляний в тріщинах.

.
 .

Багато поламались, коли знімав старий чохол, бо приржавіли до основи сідла.
  Багато поламались, коли знімав старий чохол, бо приржавіли до основи сідла.VOVAN"] привіт ,де можна такі самі по вигляду як оригінальні,купити ? .VOVAN писав:Кліпси нові можна купити в продавців що торгують запчастинами до яви
 Сьогоднішній день закінчився тим, що готова проводка майже, лишилось докупить новий діодний міст і реле-регулятор, старим же приходить каюк, а ставить такі запчастини назад, на новеньку проводку, совість не дозволяє.
  Сьогоднішній день закінчився тим, що готова проводка майже, лишилось докупить новий діодний міст і реле-регулятор, старим же приходить каюк, а ставить такі запчастини назад, на новеньку проводку, совість не дозволяє.  
  Ну добре, що воно хоч в карбюраторі осіло а не все разом полетіло в двигун.
 Ну добре, що воно хоч в карбюраторі осіло а не все разом полетіло в двигун.

ти ще мій не бачив)))TonyBiker писав:Доброго вечора.Сьогоднішній день закінчився тим, що готова проводка майже, лишилось докупить новий діодний міст і реле-регулятор, старим же приходить каюк, а ставить такі запчастини назад, на новеньку проводку, совість не дозволяє.

Зняв сьогодні карбюратор, щоб прочистить... Я був в шоці, такого брудного карбюратора я ще не бачив мабуть.Ну добре, що воно хоч в карбюраторі осіло а не все разом полетіло в двигун.
[ Изображение ]
Ну і пару фоток процесу, для бортового журнала
[ Изображение ]
[ Изображение ]
Далі буде...

А так молодецьзовсім писав:ти ще мій не бачив)))TonyBiker писав:Доброго вечора.Сьогоднішній день закінчився тим, що готова проводка майже, лишилось докупить новий діодний міст і реле-регулятор, старим же приходить каюк, а ставить такі запчастини назад, на новеньку проводку, совість не дозволяє.

Зняв сьогодні карбюратор, щоб прочистить... Я був в шоці, такого брудного карбюратора я ще не бачив мабуть.Ну добре, що воно хоч в карбюраторі осіло а не все разом полетіло в двигун.
[ Изображение ]
Ну і пару фоток процесу, для бортового журнала
[ Изображение ]
[ Изображение ]
Далі буде...

к лету такими темпами справишься
 к лету такими темпами справишься 
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів