Сальники:

Якість на досить непоганому рівні. Борти мякенькі, з легцість гнуться від рукиміша писав:Яка якість сальників?
Відповів у л.с.міша писав:Укр поштою незможеш відправити ,а то ціна доставки "Новою поштою" в два рази дорожче за ціну сальника.Потрібно 25х62х8 і 30х52х10
вот блин, а я собрал двигатель стаким центральнымassistant писав:Подшипники KOYO с текстолитовым сепаратором на коленвале не ходят проверено
И в меня на правой цапфе такойlelik писав:вот блин, а я собрал двигатель стаким центральнымassistant писав:Подшипники KOYO с текстолитовым сепаратором на коленвале не ходят провереноКакой примерно ресурс у него? - 10тыщ хоть пройдет
Я збирав 634 двигун, там такого не було. На днях ціну оголошу.Chezara писав:Я не увидел в списке 6302.. Если есть-выложы флто и огласи цену
Зараз в наявності 1шт ZKL -25грн.Chezara писав:Я не увидел в списке 6302.. Если есть-выложы флто и огласи цену
Я беру їх у знайомого на фірмі. Сам знаходжусь в районі Індустріального мосту.archerix писав:А сколько будет стоить весь набор приличных подшипников на 638 движок и в каком районе Киева они находятся?
Перед установкою пораджу:міша писав:Заказав п....ц !
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів