Теж полірнути треба.
Рома, це вісь маятника? А решта начинки яка? У мене оригінальна конструкція з вкладишами (міняв їх на нові), але у тому вузлі з'явився добрячий люфт. Треба щось видумуватиDr_Hammer писав: 26 жовтня 2022, 15:48 Пилять, поліровка так задовбує, поки ті "прокатні" риски з шестигранника зітреш..., а є глибокі, тоді просто аби блистіло.
Так, сталь 40Х, термооброблена, хромована, шліфована, робив на заводі, ще тоді як маятник від ЧЗ ставив.
Цікаво, а токарний ніде в жіночий справі не приміняється? От би знайти такий, яким жінки голки для швейних машин точили)) .. Та ще й списаний, і не за всі гроші світу)).Dr_Hammer писав: 30 листопада 2022, 09:06 То попередник 2М112 - НС-12, заводу "КОМУНАРАС"
Попався в чудовому стані, з друкарні, ним жінки газети сверлили, навіть рідний "горшок" на місці, (кожух шківів)![]()
Останнім часом ця тема стала досить "розкрученою", особливо хобійна, малого токарного в гаражі чи на балконі хочуть мати всі самодєлкіни. Тому вже не тільки бариги розуміють як скласти ціну на шкільну ТВ-шку чи НГФ)))
Тут шоб багато не видумувати, то - бронзові втулки в маятник з натягом і вісь зі штока амортизатора, все. Шток просверлити, і нарізати різьби.route 66 писав: 04 грудня 2022, 12:43У мене оригінальна конструкція з вкладишами (міняв їх на нові), але у тому вузлі з'явився добрячий люфт. Треба щось видумувати
Якщо склєроз мене не зраджує, підійде з таврії, з передньої стійки шток.Dr_Hammer писав: 04 грудня 2022, 14:07Тут шоб багато не видумувати, то - бронзові втулки в маятник з натягом і вісь зі штока амортизатора, все. Шток просверлити, і нарізати різьби.route 66 писав: 04 грудня 2022, 12:43У мене оригінальна конструкція з вкладишами (міняв їх на нові), але у тому вузлі з'явився добрячий люфт. Треба щось видумувати
Колись робив таку процедуру, бронза по шліфованому хрому![]()
Писати в лс?)Dr_Hammer писав: 06 грудня 2022, 05:10 В мене валяється 2 штока з якогось фіата, на одному хром взагалі ідеальний)
Ну от прикинь!!!Jawaval писав: 01 грудня 2022, 15:16Цікаво, а токарний ніде в жіночий справі не приміняється? От би знайти такий, яким жінки голки для швейних машин точили)) .. Та ще й списаний, і не за всі гроші світу)).
Знайома ситуація. Теж брак часу. І теж потихеньку роблю свою 360-ту. Ось нарешті гідравліку зібрав, передню вилку, яку в минулому році перебрав. Краще робити нешвидко але якісно, а те що там було від папередників заклинило б десь то 100%!Dr_Hammer писав: 02 липня 2023, 20:14 Та тупо часу немає, а так то якшо жостко засісти зранку до вечора, то там 2-3 дні роботи, навіть не "двє-трі нєдєлі"![]()
А по друге, без ретельного підходу, потім той виїзд переростає в перманентні дороблювання-перероблювання і про яке там "подалі від дому" можна говорити)))
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів