Ротор тре об статор
-
- ньюб
- Мотоцикл: Jawa 638
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ротор тре об статор
Короче ребята така проблема перепресував коленвал ротор початив терти об статор в одному місці я взяв на токарном верстаті на роторі зняв 0.5 мм на сторону поставив все нормально не тре зарядка єсть,проїхав кілометрів 50 він знову почав терти а я не замітив короче розбив пластіни на статорі і замкнув їх між собою згорів генератор....хто знає що можить буть...може в когось таке було?бо я вже незнаю що робить якщо проточить ще ротор то можить зарядка погана буть...і мот срочно треба на четвер)буду благодарен)
- lelik
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Jawa: 634-01 (вишневочка), ЧИХ-ПИХ 5
- Контактна інформація:
Re: Ротор тре об статор
Ну ти ж сам описав суть поломки - пресовка вала... Значить так пресонули (биття цапфи) його.
І варто вказати..який двигун, генератор... якшо на 634-му моторі стоїть 638-й генератор, то якорь там сідаж через перехідний конус..можливо він криво встановления..або відмутній і т.д. Варто шукати першопричину, тоді варіант вирішення проблеми стане очевидним.
І варто вказати..який двигун, генератор... якшо на 634-му моторі стоїть 638-й генератор, то якорь там сідаж через перехідний конус..можливо він криво встановления..або відмутній і т.д. Варто шукати першопричину, тоді варіант вирішення проблеми стане очевидним.
жизнь хороша, когда едешь не спеша...
-
- ньюб
- Мотоцикл: Ява 6в.
- Контактна інформація:
Re: Ротор тре об статор
Цапфа кривая, последствие снятия\установки коленвала молотком, применяйте приспособления описанные в инструкции по эксплуатации.
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів