за фоторепортаж нічого не скажу. бо я років 5збирався тільки вінець вийняти

диск причепити.Dr_Hammer писав: 09 січня 2021, 09:18 І шо потім з тим подертим куском дюралі робити, на лом здати?)
Супер! Навідь з вентиляційними отворами.Aleks1978 писав: 11 січня 2021, 17:28 так. та іржава хуйня і є на сьогодні варіантом для диска. просто розмір трохи менше колеса![]()
Супер! Навідь з вентиляційними отворами.Aleks1978 писав: 11 січня 2021, 17:28 так. та іржава хуйня і є на сьогодні варіантом для диска. просто розмір трохи менше колеса![]()
навіщо було повторювати?
Другий раз втиснув, думав не пройшло
обрізати рівно,це невелика проблема. навіть болгаркою. а от прикрутити так щоб не було бокового биття,це щє та робота. і тут хоч який диск став,хоч з японця,хоч з китайця,хоч з цього ріж.Frink писав: 12 січня 2021, 13:57 сорі що влажу, але.
Я так розумію, ти хочеш робити дискові гальма з того незрозумілого круга?
Чим ти будеш його обрізати? щоб вийшло ппц рівно.
Зробити - зробиш, але де гарантії, що він буде рівний і не буде ніяких вібрацій і не буде диск бити?
Ну якщо на те пішло, то замовити хоч диск нормальний, щоб лазером був вирізаний.Aleks1978 писав:обрізати рівно,це невелика проблема. навіть болгаркою. а от прикрутити так щоб не було бокового биття,це щє та робота. і тут хоч який диск став,хоч з японця,хоч з китайця,хоч з цього ріж.Frink писав: 12 січня 2021, 13:57 сорі що влажу, але.
Я так розумію, ти хочеш робити дискові гальма з того незрозумілого круга?
Чим ти будеш його обрізати? щоб вийшло ппц рівно.
Зробити - зробиш, але де гарантії, що він буде рівний і не буде ніяких вібрацій і не буде диск бити?
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів