Правильный переход на карбюратор с 638 ЯВЫ

kozyr
человек швейцарский нож
Мотоцикл: Jawa старушечка
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 160 разів
Контактна інформація:

Re: Правильный переход на карбюратор с 638 ЯВЫ

Повідомлення kozyr »

Доречі був сьогодні в гаражі і зробив фото з приводу різної відстані до двигуна. :beer2:
На одному із фото біленьким обведено моє вдосконалення карба від 638ї для пуску двигуна при низькій температурі повітря. Працює на ура.
Ну і на фото видно, що карб від 638ї з емтовським перехідником +- на 5мм. трохи далі від двигуна ніж рідний відносно кожуха карба.
А ти кажеш, що в тебе якийсь інший перехід. :chapaev:

Так що чекаю фото, як у тебе вийшло, може і собі перероблю!!! :beer1:
Вкладення
IMG_0411.jpeg
IMG_0410.jpeg
IMG_0409.jpeg
IMG_0408.jpeg
Треба поводитись з людьми так, як ти хочеш, щоб люди поводились з тобою!!! :dedushka: :beer1:
097 435 89 96; Вайбер 093 578 98 17.
Dr_Hammer
Старая гвардия
Мотоцикл: JAWA-350/638.7;)
Дякував (ла): 147 разів
Подякували: 184 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Dr_Hammer »

kozyr писав: 05 листопада 2024, 14:46А ти кажеш, що в тебе якийсь інший перехід. :chapaev:
Ну, мабуть головне те, шо ми цю переробку робили на "чекушку" (559), а там зовсім інший кожух карба, і от воно з перехідником для пвк так попало, може не ідеально по центру, але якщо на око, то прекрасно, і декоративна кришка накручується, тримає кожух...
Сфоткаю при нагоді.
kozyr писав: 05 листопада 2024, 14:46На одному із фото біленьким обведено моє вдосконалення карба від 638ї для пуску двигуна при низькій температурі повітря.
За весь час експлуатації такого карба не виникало потреби у втоплювачу поплавка, коли холодало, піднімав голку і перед включенням запалення пару раз качав кіком, працювало на ура))
Хоча може в старіших явах і треба, там впускний тракт довгий, і проходить через картер...
За це повідомлення автора Dr_Hammer подякував:
kozyr
Jedem das Seine!
kozyr
человек швейцарский нож
Мотоцикл: Jawa старушечка
Дякував (ла): 442 рази
Подякували: 160 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kozyr »

Мабуть, але без підвищення рівня палива на карбі від 638ї заводиться дуже дуже тяжко при 0 градусів. Ради експерименту ставив рідний карб. Набрав палива до виливання, +- п'ять качків кіком, запалення і двигун працює при цій же температурі.
З цим карбом таке чомусь ( ну в мене) не проходить. Тому я придбав перехідник між карбом та фільтром з заслонкою ( хоча я її застосовую вже коли десь -5 ) і придумав як зробити утоплювач. І тепер дрочити кік не треба!!!
Хоча я вже давно в холодну пору року не катаю, але ж тут справа принципу!!!
:[:]|||[:]: :beer1: :balalaika: :dedushka:
Треба поводитись з людьми так, як ти хочеш, щоб люди поводились з тобою!!! :dedushka: :beer1:
097 435 89 96; Вайбер 093 578 98 17.
Відповісти

Повернутись до “Карбюратор”

Хто зараз онлайн

Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів