Щоб нас фанатів мотоциклів JAWA називали криворукими,які не можуть переробити свій мот на більш красивіший!

Якщо рокери непроти того що я скажу від усіх фанатів стокової ЯВИ:"Нам не потрібні переробки по зовнішньому виду ЯВИ,нам він подобається таким яким він є !"

Не подобається ЯВА в стоку,купи собі китайця який має пластик та катайся і радуйся життю!

Як казав наш один дуже добрий товариш і друг:"ЯВА МАЄ СЕРЦЕ!.......,ЯВА НАМ ЯК ІКОНА!........"
Мотоцикл должен быть приятен на вид, красивый, утонченный и ничего лишнего!-Так дійсно це правда,і ЯВА заслуговує а свій стоковий вид!
Например ,как часто на опыте: Стоит в ряд 5 мотоциклов JAWA и 4 из них в классик-сток и одна моя сделанная под спорт, как думаете на какой мотоцикл люди будут больше смотреть?(А тем более если я на нем )!!!___________Звісно що ж на Класіку,а не на якусь дурацьку переробку-перепрошую,не міг цього не сказати!

И теперь насчет СТОКА! Уважаемые вы не фанаты, вы простите, не уравновешение маньяки фанатики! Поскольку мотоциклы должны быть в стоковом состоянии эксклюзивные и редкие модели! Такие как (если брать из конвейера JAWA)___________тобто ти хочеш сказати що 634 та 638 не заслуговують на стоковий вид?Це вже взагалі абсурд!!!