Значить діло було так: їздив я на мотоциклі ше в животі мами до 8ми місяців, потім виліз і в 6 рокіків тато посадив мене на такий собі моторовер...потім мопед карпати, в 5му класі осідлав Восход

Ява чудово выглядае, але наступного разу точи цилідндри під поршні а не навпакиВіталік писав:Сезон закінчився в кінці Березня і я я знов приступив за роботу!Пошпаклював деталі обліцовки,знищив корозію,погрунтував і відвіз на покраску!Потім взявся за мотор:купив перепресований колінвал(самими поганими запчастями,на якому тільки той сезон і вїд'їздив),купив "Чеські" поршня(ну ті шо Польські напевно,але ліпші 200 грн),заніс циліндри разом з поршнями токарю і він мені обточив поршня під циліндри(але все-одно дзвеніли)І склав все докупи
Це ше не вся розповідь..)далі буде!Ява чудово выглядае, але настуспного разу точи цилідндри під поршні а не навпаки
Так,так...це моя булаВіталя писав:Розповідь сподобалась!Цікава...![]()
JAWA хороша!![]()
П.С."Дак ось чию я яву кидав у розділ"Просто хорошие яви"
Дуги стоять в гаражі,готуються до покраски,а бризговик куплю новий,бо цей робив сам з холодильникаkiselandrew писав:Жизнь мотоцикла удалась, попала к хорошему хозяину! Ну и немного критики:
- брызговик смотрится колхозно
- дуги где дел![]()
ПС: наверно мой брызговик перед мотором тоже сразу режет в глаза, задумался о его снятии
Бризговик поміняю на такий,як має бути!А залізячок на баку і бардачках небуло,були наклейки...)Труби оригінальні,але права знизу трохи погнута!Dubstep писав:Мотоцикл понравилсяНо есть парочку моментов
Брызговик смотрелся бы лучше если поставить внутри крыла, имхо. Выхлопные трубы я так понимаю оригинальные ? Если не ошибаюсь, в оригинале должны стоять железные накладки на баке и бардачках. Хотя это на любителя
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів