SAN писав:Сидение должно быть над пластиком сзади, а не утоплено в него! Стаканы красные некрасивы, чёрные намного круче Явка красивая, молодец!
По поводу сидения - очень не люблю когда оно торчит как в оригинале-делаю на ровне с пенелом (фото брошу завтра) Стаканы делал на пробу посмотреть как будет смотреться ! Жду черный Карбон винил,обтяну сразу выложу фото!
Syava писав:Твоє переднє крило із всіх обрізаних крил, що я досі бачив виглядає найкраще.
А гуму ти вибрав дуже асфальтну, не для болота, може тому і впав.
Дякую! Упав із затого що поставив САРУМАН + режим швидкість, виїхав як був мокрий асвальт - двигло зроблено прекрасно , ну і я 1 передачу чую колесо буксує ,дав 2 ручку до упора і через камінчик кинулу на лівий бік! А гума суперова, я дуже щасливий що її поставив!
На мою думку, без кожуха вона якась бідна та роздерта! пластикова фігня не потрібна. Дуги безпеки придають їй суворого вігляду та підчеркують швидкісний характер! и не вистачає ручек для другого пасажира. взагалі - красивий, яркий, живенький мот!!
Віталя писав:Ага,не вистача задніх підніжок та дуг.
Наклейки (чорного кольору,якось не дуже,дуже виділяются,не вписуются в інтрерєр)
Крило...кому як.
Наклейки на вилкі в чорном кольорі-вигляда красиво.
На рахунок ДУГ - я ніколи їх неставлю (я їх дуже не люблю) Підніжки невстиг поставити, На рахунок наклейки візьму до уваги - Дякую
А можно подробнее узнать в чём заключается твоя нелюбовь к дугам ? Я был свидетелем , когда пьяный здоровенный бугай в шортах и тапках на ИЖАКЕ без дуг упал набок в песке . Голая нога попала под цилиндр , а правую руку зажало между передним тормозом и ручкой газа . Это чмо гудело и вопело больше минуты , а вылезти из под мота не смогло . Помогли люди . Меня бесит , когда люди ездят на мотоциклах в трусах . Глядя на его ногу - думаю шрамы решоткой на икре останутся на всю жизнь . Угадай из трёх раз , если бы были у него дуги - такое бы произошло ?
Lion писав:На мою думку, без кожуха вона якась бідна та роздерта! пластикова фігня не потрібна. Дуги безпеки придають їй суворого вігляду та підчеркують швидкісний характер! и не вистачає ручек для другого пасажира. взагалі - красивий, яркий, живенький мот!!
Не розумію про який кожух йде мова! ручки ще поставлю якщо знайду праву хромовану! за дуги пока думаю!
Віталя писав:Ага,не вистача задніх підніжок та дуг.
Наклейки (чорного кольору,якось не дуже,дуже виділяются,не вписуются в інтрерєр)
Крило...кому як.
Наклейки на вилкі в чорном кольорі-вигляда красиво.
На рахунок ДУГ - я ніколи їх неставлю (я їх дуже не люблю) Підніжки невстиг поставити, На рахунок наклейки візьму до уваги - Дякую
А можно подробнее узнать в чём заключается твоя нелюбовь к дугам ? Я был свидетелем , когда пьяный здоровенный бугай в шортах и тапках на ИЖАКЕ без дуг упал набок в песке . Голая нога попала под цилиндр , а правую руку зажало между передним тормозом и ручкой газа . Это чмо гудело и вопело больше минуты , а вылезти из под мота не смогло . Помогли люди . Меня бесит , когда люди ездят на мотоциклах в трусах . Глядя на его ногу - думаю шрамы решоткой на икре останутся на всю жизнь . Угадай из трёх раз , если бы были у него дуги - такое бы произошло ?
Подивись на цю Яву де я попав в ДТП вона була без дуг- як би вони там були мені був би ! п....ц! Я їхав Явою з роботи в центрі міста мерседес вискочив на зустрічну по якій їхав і ось що вийшло!
Lion писав:На мою думку, без кожуха вона якась бідна та роздерта! пластикова фігня не потрібна. Дуги безпеки придають їй суворого вігляду та підчеркують швидкісний характер! и не вистачає ручек для другого пасажира. взагалі - красивий, яркий, живенький мот!!
Не розумію про який кожух йде мова! ручки ще поставлю якщо знайду праву хромовану! за дуги пока думаю!