Ява 638,не співпадають номера.
- romanist2014
- рокер
- Мотоцикл: Viper ZS200N
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Ява 638,не співпадають номера.
Неприємності після покупки мота не закінчуються.Тема така по техпаспорту номера рами зпівпадають,а номер мотора не співпадає,мотор міняний хз коли,і я хз який по рахунку власник.Читав у подібній темі що мотор зараз як запчастина,тому проблем не має бути і головне щоб кражений не був.Прошу просвітити мене,які проблеми мене чакають якщо зупинить гаєць і захоче звірити номера?І також чи можу я при такому розкладі зняти і поставити мот на облік уже на себе?І ще ТО там зроду ніхто не проходив,що робити зараз ж відмінили?

- Антон30081991
- рокер
- Мотоцикл: Восход 3м\ Ява 634.5\ Zongshen LZX\ Kawasaki ZZR 250
- Контактна інформація:
Re: Ява 638,не співпадають номера.
Не парься у самого такое же )) вот http://www.licasoft.com.ua/component/li ... &year=2011 пункт 38 ! Если что тыкай его гайцам! Проблем ни каких не будет , сверит номер движка(что врядли) по базе на кражу! Главное чтобы номер не был сбит! ТО отменили забей! Ездий спокойно..romanist2014 писав:Неприємності після покупки мота не закінчуються.Тема така по техпаспорту номера рами зпівпадають,а номер мотора не співпадає,мотор міняний хз коли,і я хз який по рахунку власник.Читав у подібній темі що мотор зараз як запчастина,тому проблем не має бути і головне щоб кражений не був.Прошу просвітити мене,які проблеми мене чакають якщо зупинить гаєць і захоче звірити номера?І також чи можу я при такому розкладі зняти і поставити мот на облік уже на себе?І ще ТО там зроду ніхто не проходив,що робити зараз ж відмінили?

Хвост,чешуя, не поймал я ничего)
- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Довірки нема,тупо як купляв нічого в цьому не шарив,і повірив на слово.Дав гроші мені вручили техпаспорт,2 комплекта ключів і мот,і ше 2 гнилих бардачка.А як я захочу його продати,як тоді бути?

- Антон30081991
- рокер
- Мотоцикл: Восход 3м\ Ява 634.5\ Zongshen LZX\ Kawasaki ZZR 250
- Контактна інформація:
Так же само и продашь, отдашь тех паспорт и ключ! все сейчас так делают! У меня много знакомых там машины берут! Не заморачивай себе голову на счет переоформления- это техника не такая уже и дорогая чтобы на себя писать!romanist2014 писав:Довірки нема,тупо як купляв нічого в цьому не шарив,і повірив на слово.Дав гроші мені вручили техпаспорт,2 комплекта ключів і мот,і ше 2 гнилих бардачка.А як я захочу його продати,як тоді бути?
Хвост,чешуя, не поймал я ничего)
- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Біда в тому шо я реставрую по можливості,думав дороблю буду 'головний Явіст на селі',а потім щось краще прикуплю,думав продавати за 1000 дол. бо вклав вже більше навіть,а тепер я не знаю чи є сенс її доробити до толку,і чи зможу продати за такі гроші?В мене голова вже пухне,завжди мені так не фартить.

- -Vit-
- уважаемый
- Мотоцикл: JAWA 638-0-00, CBF1000
- Контактна інформація:
Не треба перейматись. Головне щоб співпадав № рами з технічним паспортом і шильдою на рулевій колонці. По двигуну не парся.
До речі, напиши в лічку звідки ти саме.
До речі, напиши в лічку звідки ти саме.
- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Фух,трохи мене попустило.Бо сьогодні цілий день у мене траур був через це.Ну тепер можна спати спокійно?

-
- Старая гвардия
- Мотоцикл: ыыы
- Контактна інформація:
Двиг - это запчасть, в новых пластиковых техпаспортах только шасси (рама). Кататься то можно с чужим техпаспортом, но мотоцикл получается не твой, а того человека что в техпаспорте прописан. Вобщем прав собственности у тебя никаких. Если вдруг (допустим что-то случится) заберут мот на штрафплощадку и тебе его без документа, подтверждающего право собственности, не отдадут. Получается мот твой, а по документам не твой.
Советую пока не вкидывать бабло в мот, а найти владельца, он снимает с учета, делаете справку-счет, ставишь на учет на себя. С этого года ставить на учет можно в любом МРЭО (даже не по адресу прописки). Сейчас можно просто ездить с техпаспортом, а завтра слуги закона могут и отменить такой порядок, кто знает что у них на уме.
А на счет продать за 1000 у.е, это как повезет, никогда вложеные деньги в неё не окупятся, это сейчас не ходовой товар, а на любителя.
Советую пока не вкидывать бабло в мот, а найти владельца, он снимает с учета, делаете справку-счет, ставишь на учет на себя. С этого года ставить на учет можно в любом МРЭО (даже не по адресу прописки). Сейчас можно просто ездить с техпаспортом, а завтра слуги закона могут и отменить такой порядок, кто знает что у них на уме.
А на счет продать за 1000 у.е, это как повезет, никогда вложеные деньги в неё не окупятся, это сейчас не ходовой товар, а на любителя.
- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Це знаю,ну добре що хоть двигун запчасть.А там дальше як надумаю собі лишити то доведеться переоформляти на себе.Дякую що допогли розібратись.

- міша
- уважаемый
- Мотоцикл: Ява 350/638
- Контактна інформація:
А те що ні разу не проходи ТО може бути проблемою ,якщо захочеш зняти з обліку.Він може взагалі не бути в базі даних ГАІ.Я брав донорську Яву з доками,але ТО не проходила ні разу,взнавав,в базі ГАІ немає .Тож дивись.
- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Ну що ж,всім хто відгукнувся дякую.Якщо буду знімати з обліку тоді вже буду щось думати.

- міша
- уважаемый
- Мотоцикл: Ява 350/638
- Контактна інформація:
Якщо вже вложуєш в неї немалі гроші то постарайся що б з документами був порядок,а то живемо в Україні і закони можуть поміняти будь коли ,пошукай раму з нормальми доками.Я також шукав,знайшов за 450 грн.
- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Рама ця то з норм. доками.Чи мова йде про раму із пластиковим техпаспортом?

- Syava
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Jawa 360, Honda XL400VN
- Контактна інформація:
Кожний хто заходить на форум має за свій обов"язок створити подібну тему?
Відкрий юридичний розділ подивись чи немає там тем які тебе цікавлять. Знайшов-почитав, є питання - там же й відписав!
Дивись список тем на юридичному розділі:
http://roker.kiev.ua/forum/viewforum.php?f=32
Відкрий юридичний розділ подивись чи немає там тем які тебе цікавлять. Знайшов-почитав, є питання - там же й відписав!
Дивись список тем на юридичному розділі:
http://roker.kiev.ua/forum/viewforum.php?f=32
- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Та дивився я,і читав.Хотів щоб мені конкретно на мому прикладі все розтолкували. Прошу модераторів мене вибачити 

- НикОс
- рокер
- Мотоцикл: JAWA 350 638, JAWA 350 634+VELOREX 562
- Контактна інформація:
у мене тех.паспорт був радянського зразка але таке враження що його відкривали один раз коли заповнювали, тож коли стало питання про перереєстрацію на мене її також не було в базі, для цього потрібно в архіві МРЕВ по містю реєстрації ТЗ взяти кпопію з журналу завірену уповноваженою особою (начальник МРЕВ) иі з цією копією а також копією техпаспорта в спеціальний відділ МРЕВ який займаеться внесенням ТЗ в базу.міша писав:А те що ні разу не проходи ТО може бути проблемою ,якщо захочеш зняти з обліку.Він може взагалі не бути в базі даних ГАІ.Я брав донорську Яву з доками,але ТО не проходила ні разу,взнавав,в базі ГАІ немає .Тож дивись.
У мене вся процедура зайняла половину дня і через 2 дні моц був в базі
- НикОс
- рокер
- Мотоцикл: JAWA 350 638, JAWA 350 634+VELOREX 562
- Контактна інформація:
НикОс писав:у мене тех.паспорт був радянського зразка але таке враження що його відкривали один раз коли заповнювали, тож коли стало питання про перереєстрацію на мене також не було Яви в базі, для цього потрібно в архіві МРЕВ по містю реєстрації ТЗ взяти кпопію з журналу завірену уповноваженою особою (начальник МРЕВ) і з цією копією а також копією техпаспорта в спеціальний відділ МРЕВ який займаеться внесенням ТЗ в базу.міша писав:А те що ні разу не проходи ТО може бути проблемою ,якщо захочеш зняти з обліку.Він може взагалі не бути в базі даних ГАІ.Я брав донорську Яву з доками,але ТО не проходила ні разу,взнавав,в базі ГАІ немає .Тож дивись.
- Vitaha_N
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Jawa, Suzuki
- Контактна інформація:
Да нет его в базе данных уже давно, тут даже обсуждать нечегоА те що ні разу не проходи ТО може бути проблемою ,якщо захочеш зняти з обліку.Він може взагалі не бути в базі даних ГАІ.Я брав донорську Яву з доками,але ТО не проходила ні разу,взнавав,в базі ГАІ немає .Тож дивись.
Все правильно, процедура несложная, но сделать это может только владелец, тот кто записан в техпаспортеу мене тех.паспорт був радянського зразка але таке враження що його відкривали один раз коли заповнювали, тож коли стало питання про перереєстрацію на мене її також не було в базі, для цього потрібно в архіві МРЕВ по містю реєстрації ТЗ взяти кпопію з журналу завірену уповноваженою особою (начальник МРЕВ) иі з цією копією а також копією техпаспорта в спеціальний відділ МРЕВ який займаеться внесенням ТЗ в базу.
Нормальные документы - это те, в которых ты указан как владелец, либо владелец, указанный в доках жив-здоров и известно его местонахождение, только в таком случае можно восстановить мот в базе, снять с учета и т.д.romanist2014 писав:Рама ця то з норм. доками.Чи мова йде про раму із пластиковим техпаспортом?
- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Власник наче живий ще.Тему я зрозумів,буду шукати старого власника.А як ні то буду шукати іншу раму.

- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Визріло таке питання-якщо власник дасть мені генеральне доручення,то я сам (без нього) зможу зняти мот з обліку,чи обов'язково має знімати він?

- archerix
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Ява 638
- Контактна інформація:
Конечно, только не сможешь поставить на учет на себя. Лучше выписывать доверенность на двух человек, один снимает и продает другому, тот ставит на себя.
Пусто 

- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Значить можна зробити так виписуємо доручення на батька і на мене,батько від себе знімає мотоцикл з обліку,продає мені(ми в нотаріуса робимо договор купівлі-продажу) і тоді я з цим договором їду в МРЕВ і ставлю мот на облік уже на себе.Все правильно зрозумів?

- Avior
- Гаджет-мэн
- Мотоцикл: Минск => ИЖ Ю4 => Jawa 634 = > Java 638 => Jawa 638 Люкс => Kawasaki KLR 650 c => Yamaha WR250X\R
- Дякував (ла): 1 раз
- Контактна інформація:
Да все правильно.
Подорожуючи, ти щоразу переживаєш ще, і ще одне маленьке життя. Кожна подорож – це нова історія, особлива та неповторна.
Нехай сьогодні це дупа, завтра ми назвемо цю пригодою!
Нехай сьогодні це дупа, завтра ми назвемо цю пригодою!
- romanist2014
- рокер
- Контактна інформація:
Дякую,не все так погано як казалось!До літа мотоцикл вже буде повністю мій)

- archerix
- Старая гвардия
- Мотоцикл: Ява 638
- Контактна інформація:
Тока актуальные цены поузнавайте, мне кажется, что через нотариуса будет заметно дороже, чем через справку-счет.
Пусто 

Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів