Маску вдягай,або якщо нема,то шарф,чи щось типу цьогоromanist2014 писав:О,а я тільки маю шпаклювати,блін знов будуть бігати за мною гуманоїди

Маску вдягай,або якщо нема,то шарф,чи щось типу цьогоromanist2014 писав:О,а я тільки маю шпаклювати,блін знов будуть бігати за мною гуманоїди
Ой,я цього навіть не знаю,(маде ін сам склепав),Майстер(Мій дід)karandash писав:Віталя, а який компресор був?
Просто пора вже виділити час, щоб пофарбувати верховину і я трохи сумніваюсь, що звичайний побутовий компресор потяне...
Покрашено очень классно!Цвет очень нравитсяlelik писав:Та гуд все вродь. Зеркала не на штатном месте исходя из длинны ножек? изгиб руля какой то нестандартный - не родной?
...и без передних тормозов катаццо нехорошо![]()
покрашено вроде толково.
Благодарю,по немногу делал зимними вечерами,в теплом гаражеvladuna писав:Неплохо так получилось
Не знімав,потім би не наклеїв,тримаються сильно,здерлися б з краскою,а потм нові замовлюватиkarandash писав:Судячи по фото, покрасив нормально![]()
але одне питання...ти, що не знімав наклейки під час покраски?
Ага,Спасибо за подсказку цвета!РЕпа писав:Оо! Взбодрилась!цвет знакомый
![]()
![]()
Сигнал ровно бы установить?...+1 за вопрос о наклейках,мне тож интересно!
А мне так больше нравитсяanalogg писав:Классный цвет!
Только вот повороты передние как-то близко сильно к фаре, не очень так.
Привіт Віталя, не хіло ти занімався зимовими вечорами, все оновив , колир цей пасує яві ,а саме головне що, тобі подобається.Віталя писав:Благодарю,по немногу делал зимними вечерами,в теплом гаражеvladuna писав:Неплохо так получилось
а я ще зразу тобы казав.. )Дійшов до висновку,шо карбон там не потрібний
Дякую,карбон на стаканах залишу,а от стрілочки відполіруюvlymar писав:а я ще зразу тобы казав.. )Дійшов до висновку,шо карбон там не потрібний
Так явка норм вийшла, колыр гарний! А от з приборкою треба щось робить якось воно не в тему.. тей карбон й стрілочки червоні.. краще відполірував би алюмінь на них.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів