Но вот что меня смущает,- это наклейка на баке и шильды на бардачках. Как-то оно не то...
Вааах!Витаха,не шути такVitaha_N писав:На мой взляд мот немного не доделан... Сиденье должно быть приподнято на угол хотя бы 20 градусов, переднее крыло надо укоротить спереди и сзади, добавить пару наклеечек SPARCO, плуг спереди рамы, скутерные зеркала однозначно смотрелись бы лучше, ну и в колеса колпаки или три лопасти не помешает...
Шучу конечноЯва - красавица
Не дуже тебе зрозумівзовсім писав:яка різниця ? Ремон чи реставрація ? Головне, що буде робити на краще)
Спасибо дружище!Стрелочкам навести порядок и всеАндрей 96 писав:Виталя Молодец!Зиму не проспал,потрудился на Славу! к началу сезона все мелочи доделаешь!
![]()
Точно!Вот забыл написать,прикупил оригинальное зеркало велорекс(правое),может у кого то лежит без дела левое,куплю!Андрей 96 писав:Виталь ну мы же стобой с одного года рождения!ну и явки у нас одногодки! моей в мае 2 года будет.
Привіт, в дзеркалі головне ,щоб задня сторона не сильно була потерта ,бо тоді важко буде добре відновити ,заводський вигляд, ну і звичайно старатись не падати з ним ,бо кріплення слабке і ломиться.Віталя писав:Привіт!Точно,я і не додумавсь,що його можна перекрутити![]()
![]()
ось дзеркало і вилочки там же
ПідтримуюВіталя писав:Так,підфортило трошки![]()
Щойно за яву запропонували 10 000грн,відмовив,не тому що мало,чи ще шось,ціна нормальна.
Але не можу продати її, за 2 роки я з нею здружився дуже сильно
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів