я ще собі хочу гайки "закриті" поточить на головки циліндрів...можна заразом - тобі ж цинкуцвать?
Итак, Богдан - Вы вроде второй на очереди были... Романист пока уступает место (он чуть позже подготовит железки).bogdan16 писав:Извеняюсь,что влажу в тему,но если у Вас получится с гальваникой ,прошу написать мне.Очень нужно,так как Чезет не может быть без хрома.
Так это у тебя всё хром, или только часть запцацок?lelik писав:Нарешті...забрав сьогодні запчастини![]()
Цинк - також покриття якісне, але трохи з жовтизною, і видно місця, які не повністю обезжирились (на пружинах стик витків).
Віддав 200грн+могорич... приблизно 250.
[ Изображение ]
Привіт lelik.ти молодець що зміг пробити собі канал на гальванику,по цинку скажу,все залежить від пасивації,але в основному цинк получається з жовтуватим відливом.lelik писав:то что на фото - слева хром (по упоры тормоза), справа цинк.
На цинк еще хочу отдать кое какие железки - ну это уже в процессе сборки.
Большое спасибо!Респект и уважуха. Приятно очень с такими хорошими людьми иметь дело.lelik писав:bogdan16, твои железкицинковое покрытие... желтизны чет многовато (у меня меньше было вроде), а в целом все классно - полирнуть некоторые детальки можно конечно...
[ Изображение ]
казали наче, що було покриття якесь на тих детальках (теж гальванічне - і по ідеї вступило в реакцію) - не чистий метал. от якби цинк і був, тоді без проблем - жовтизни думаю було б мінімум - там як у мене вийшло... деталі що були зовсім без гальваніки мають відмінне покриття цинком, і жовтизни мінімум...Славык писав:Оцинковка ,класно тільки трошки жовтим сильно віддае ,шось майстри з пропорциями напутали, а так супер ,буде певний шарм.
Олег казав що ми кооперативом будем,щоб менше грошей платитиkarandash писав:+1, вчора також заніс на нову пошту посилку
Список деталей трохи менший, але не було часу підготувати все що хотілось
Звичайно. І вам дешевше, і мені менше бігатьromanist2014 писав:Олег казав що ми кооперативом будем,щоб менше грошей платити
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів