передок(вилка,колесо,тормоза,оська) каваскі ілюмінатор 250-400куб чоперок. ціна2000грн за все. колесо ендуро кава кле500. 600грн

ну ви ж мені не обіцяли що купити цю вилку,ви написали що вам треба зробити якысь розрахунки чи вона вам підійде.я це сприйняв як саму звичайну відмазку,коли людині не підходить ціна,або просто мозги парить ,то як правило о так і спригує.в мне таких випадків було достатньо,щоб робити такі висновки. та і вилку я вашу продав не скоріше того терміну який пообіцяв почекати,якщо не помиляюсь. такі вилки ще обовязково будуть в продажі,якщо вам ще буде цікаво то я можу вас попередити.Питання тоді ось у чому: якщо ті прийняв бронь на вилку, погодився її притримати на тиждень, і продав інщій людині раніше погодженого строку, можна тобі довіряти в подальшому? Ти навіть тут не видалив ці вилки з продажу.
Передивись свої методи торгівлі запчастинами.
bike777 писав:мій тел 0977476963
приїхали свіжі запчастини. ходова ендуро кавасакі кле 500 та передок(вилка,колесо,тормоза,оська) каваскі ілюмінатор 250-400куб
[ Изображение ]
[ Изображение ]
[ Изображение ]
[ Изображение ]
[ Изображение ]
[ Изображение ]
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів