"Баклажан" :) (Honda Transalp 600V)
-
- мож че и выростит
- Мотоцикл: Cezet 350
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: "Баклажан" :) (Honda Transalp 600V)
liach. Здоров. А чого захотів ТА? Я от хотів Африку, та коли осідлав його і проїхав зразу відказався . та сама ситуація з трансальпом. Та коли друзі запросили поїздить на БМВ зразу змінилось бажання. Опиши чк в тебе вибір проходив.
- Лях
- Майстер
- Мотоцикл: Honda Transalp 600V
- Контактна інформація:
Привіт!Panroman писав:liach. Здоров.
Читаємо перше повідомлення теми!Panroman писав:...А чого захотів ТА? Опиши чк в тебе вибір проходив.

TA600 youtube Сайт
- Herout
- уважаемый
- Мотоцикл: Jawa 250/559, 350-360/638/354
- Контактна інформація:
классный мот и рассказ. Где можно посмотреть твою 250ку?
Ищу запчасти на Яву 250/353/559/590 и 350/354/360/361 (куплю/обменяю). В данный момент очень интересуюсь 353/354.
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Чи ти Яву мав на увазі?
Якщо Яву, то тут. https://sites.google.com/site/fotoliach ... /jazet-250
Буду відновлювати оригінал, але треба документи...

Якщо Яву, то тут. https://sites.google.com/site/fotoliach ... /jazet-250
Буду відновлювати оригінал, але треба документи...
TA600 youtube Сайт
- zek009
- МАЖОР
- Мотоцикл: Jawa634=>Honda CB400SF=>Yamaha Super Tenere 750=>CB1300SF;
- Контактна інформація:
Блин Слава, всегда хотел сравнить свою сибишку с более новой моделью инжекторной! Так сказать сделать для себя окончательный вывод, нужно ли стремится к ней либо разница мизерная по сравнению со старой моделью. Но и на Украине на пальцах одной руки можно пересчитать эти модели. По ходовой сибишка конечно далеко не эндуро, но заметил такую особенность, что груженая с пассажиром и поклажей намного лучше глотает дорожное покрытие, ну и ездить также приходилось по второстепенным дорогам, вполне ездабельная она, но это не ее сильные стороны.
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Перед цим мотоциклом в нього був Зефір 1100, так на ньому набагато комфортніше було їздити.
TA600 youtube Сайт
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Раніше в далекі і не дуже поїздки брав з собою навігатор. Зразу возив його в сумці на бак, потім зробив спеціальний кронштейн, бо в сумці не зовсім зручно було, весь час треба було опускати голову і відволікатись від дороги.
Після покупки смартфона знову виникла та ж сама проблема. Почав придивлятись до різних способів кріплення. Вже майже вирішив брати підставку в Дімона Мотостаф, але смущала мене благенькість конструкції і відкритість всім вітрам, ну і жаба задавила, переплачувати дві ціни! Тому вирішив спробувати замовити щось з Китаю. Зупинився на конструкції у вигляді сумочки, від пилюки і від дощу хоч якийсь захист (в описі пише, що водонепроникний).
Я перший раз замовляв щось з закордону, тому трохи очкував, щоб не надурили. Та все пройшло нормально. Замовляти виявилось дуже просто. Наступного ранку після оплати продавець відписався про підтвердження замовлення, а ввечері про відправлення посилки.
Потім я почав відслідковувати посилку по трек-номеру, який мені повідомили. Перше повідомлення з'явилось через три дні. Коротше, дивіться самі!

Остання дата не правильна, мабуть якийсь глюк, правильна: 15.11.2013, тобто вчора.
Сьогодні зранку забрав посилку. В результаті від замовлення до отримання - 20 днів! Я такого не очікував, молодці китайці!
Ну і першим ділом, гайда приміряти!
На MZ стало супер.

А от на Трансальпі не все так гладко, перемичка на рулі заважає, хіба що на неї чіпляти, або робити окреме кріплення до болтів, що руля затискають...

Обійшлось це діло в 88 гривень, доставка безкоштовна. Брав на DX.
Ще замовив USB зарядний пристрій для мотоцикла під різні гаджети за 74 гривні.
Думаю ще щось замовити з Аліекспрес, там ціни нижчі, для початку якусь дрібничку, для перевірки.
Після покупки смартфона знову виникла та ж сама проблема. Почав придивлятись до різних способів кріплення. Вже майже вирішив брати підставку в Дімона Мотостаф, але смущала мене благенькість конструкції і відкритість всім вітрам, ну і жаба задавила, переплачувати дві ціни! Тому вирішив спробувати замовити щось з Китаю. Зупинився на конструкції у вигляді сумочки, від пилюки і від дощу хоч якийсь захист (в описі пише, що водонепроникний).
Я перший раз замовляв щось з закордону, тому трохи очкував, щоб не надурили. Та все пройшло нормально. Замовляти виявилось дуже просто. Наступного ранку після оплати продавець відписався про підтвердження замовлення, а ввечері про відправлення посилки.
Потім я почав відслідковувати посилку по трек-номеру, який мені повідомили. Перше повідомлення з'явилось через три дні. Коротше, дивіться самі!

Остання дата не правильна, мабуть якийсь глюк, правильна: 15.11.2013, тобто вчора.
Сьогодні зранку забрав посилку. В результаті від замовлення до отримання - 20 днів! Я такого не очікував, молодці китайці!
Ну і першим ділом, гайда приміряти!
На MZ стало супер.
А от на Трансальпі не все так гладко, перемичка на рулі заважає, хіба що на неї чіпляти, або робити окреме кріплення до болтів, що руля затискають...
Обійшлось це діло в 88 гривень, доставка безкоштовна. Брав на DX.
Ще замовив USB зарядний пристрій для мотоцикла під різні гаджети за 74 гривні.
Думаю ще щось замовити з Аліекспрес, там ціни нижчі, для початку якусь дрібничку, для перевірки.

TA600 youtube Сайт
- babay
- рокер
- Мотоцикл: Jawa-360
- Контактна інформація:
Славик, принимай и мои запоздалые поздравления! Многих счастливых километров вам двоим (а м.б и троим?) Будет теперь на чем на море прокатиться 
Кстати, случайное совпадение- я себе купил точно такой же, только зеленый. И морда у меня немного другая http://photoshare.ru/office/album.php?id=382681

Кстати, случайное совпадение- я себе купил точно такой же, только зеленый. И морда у меня немного другая http://photoshare.ru/office/album.php?id=382681
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Дякую, друже! Ну і приймай мої вітання з покупкою!
А на море я по-любому вирвусь, може й зустрінемось десь там (маю рідню в Сакському районі, від Севастополя не далеко), та й руку тобі потиснути хочу давно!

А на море я по-любому вирвусь, може й зустрінемось десь там (маю рідню в Сакському районі, від Севастополя не далеко), та й руку тобі потиснути хочу давно!

TA600 youtube Сайт
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Увага, шахраї!
Один наш форумчанин кинув мені посилання на оце: http://vk.com/id221995054
Якась контора продає мотоцикли по дуже низьким цінам, що вже є підозріло, але найцікавіше можна побачити, коли пролистати сторінку трохи донизу,

І порівняти з цим: http://roker.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=24&t=3973
Бля..!!! Шо робити?
P.S. Фото трохи відрізняються, бо я вже перезалив інші.
Якась контора продає мотоцикли по дуже низьким цінам, що вже є підозріло, але найцікавіше можна побачити, коли пролистати сторінку трохи донизу,

І порівняти з цим: http://roker.kiev.ua/forum/viewtopic.php?f=24&t=3973
Бля..!!! Шо робити?

P.S. Фото трохи відрізняються, бо я вже перезалив інші.
TA600 youtube Сайт
- Віталік
- мож че и выростит
- Мотоцикл: Jawa 350 638
- Контактна інформація:
Народ таким способом тупо обманює народ!Я сам чуть було не попався на їх вудочку.Знайшов я в них на сторінці suzuki gs 500 старенького,за 400 баксів.Стан добрий,находу!Дай думаю візьму,гроші невеликі!Пишу до них за доставку,кажуть шо доставлять в Тернопіль,але треба кинути завдаток,в 2 сторони,за доставку транспортною компанією(якшо я в разі не прийду за товаром),це мене насторожило!
Потім заходжу на отомото,знайшов той самий мотоцикл,шо продається в них(навіть фотки ті самі),але в польщі він стоїть 1200 баксів,а в тих пі...сів 500...як таке може бути?
А сьогогдні знайшов повідомлення про Трансальп,зразу не звернув уваги,але потім в декларації мелькнула назва Віньківці...так шота подозрітільно
,погортав фотки,це ж ваш Ляп... Вот такий бізнес 
Потім заходжу на отомото,знайшов той самий мотоцикл,шо продається в них(навіть фотки ті самі),але в польщі він стоїть 1200 баксів,а в тих пі...сів 500...як таке може бути?

А сьогогдні знайшов повідомлення про Трансальп,зразу не звернув уваги,але потім в декларації мелькнула назва Віньківці...так шота подозрітільно

- TonyBiker
- рокер
- Мотоцикл: Jawa 350 634
- Контактна інформація:
Треба всім гуртом скаржитись на сторінку, і писати в тех. підтримку ВК. Тоді її сторінку заблокують.
Слава Україні!!!
- Frink
- Человек с Зонтиком
- Мотоцикл: Yamaha TDM 900
- Контактна інформація:
в ліс за теке вивозить потрібно і підвішувати верхногами.
Жовто-блакитні наші прапори
Ми непереможні, шаблі догори...
Ми непереможні, шаблі догори...
- archer
- И так сойдет
- Мотоцикл: Suzuki GS 500F => DR650r => KTM 690 Enduro R
- Контактна інформація:
Жалобу на страничку добавил, вообще ничего страшного нету, на фото транзитки, вин ты потер, можно в догонку пожелать разве что лучей трехдневного поноса 

И так сойдет
- Человек
- Рокер по кафе рейсер
- Мотоцикл: Jawa-250, RF-400rt
- Контактна інформація:
Очень похоже на почерк людей которые сейчас отбывают наказание в местах не столь отдаленных. Проникновение мобильной 3G связи позволяет им плодить вот такие нехитрые аферы для заработка. А чего, сидят.. кто 3 года кто 5ть. скукота, а тут бах доступ в интернет, весь мир в смартфоне или планшете и куча доверчивых юзеров. Непаханное поле !liach писав:Увага, шахраї!
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
- BVL_Studio
- рокер
- Мотоцикл: JAWA 638-5
- Контактна інформація:
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Є!liach писав:...Думаю ще щось замовити з Аліекспрес, там ціни нижчі, для початку якусь дрібничку, для перевірки.

Після цілого цьогорічного сезону, який я проїздив на машині з відеореєстратором, до того звик, що без нього не хотів навіть з гаража виїжджати ні машиною, ні мотоциклом. Після використання різних моделей в машину купив спеціальний автомобільний відеореєстратор, який стартував після повороту ключа запалення, то проблема зникла (вчепив і забув), а на мотоциклі використовував екшнкамеру. Але нею було не зовсім зручно користуватись, бо щоразу приходилось монтувати її на шолома, на груди, чи на руля, потім вручну щоразу вмикати і вимикати.

Пристрій виявився дуже компактним, що я і очікував.

А якість відео порадувала, особливо при штучному освітленні. Ролики на Ютуб не завантажував, бо там сильно падає якість, кому цікаво, може скачати їх звідси, також там є програвач, за допомогою якого можна подивитись відео і трек (файл треку там же).
Із особливостей реєстратора ще можливість додавати свій напис до відео, я написав LIACH UA.

Реєстратор монтується на двосторонній скотч, приклею його до лобового скла по центру над приладами.

Але це буде вже навесні. Підключати буду через тумблер на два положення, щоб в першому стартував від замка запалення, а в другому напряму від акумулятора.
Щоб можна було використовувати реєстратор також на МЦ-ті, замовив додаткове кріплення (воно ж і GPS антена), чекаю...

TA600 youtube Сайт
- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yifJ8bqI ... e=youtu.be[/youtube]
TA600 youtube Сайт
- babay
- рокер
- Мотоцикл: Jawa-360
- Контактна інформація:

- Лях
- Майстер
- Контактна інформація:
Заключна частина.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wIBSJ6D8 ... e=youtu.be[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wIBSJ6D8 ... e=youtu.be[/youtube]
TA600 youtube Сайт
Хто зараз онлайн
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів