Правда дорожні знаки антураж палять.
Да-да, шарм в этой фотке определенно присутствует)Dr_Hammer писав:Як стара переекспонована фотка, але знята хорошою оптикою)))
Правда дорожні знаки антураж палять.
Шо с мотиком случилось?Пусть немного подвел мотоцикл
По порядку:kruzhkovn писав:Шо с мотиком случилось?Пусть немного подвел мотоцикл
Шо за модель ретро-автомобиля?
Чего хотел даишник?![]()
Цветом он был таким, как моя планета сейчас. В техпаспорте не указан цвет, потому подержу интрижку, а именно каким цветом будет окрашен теперь.USS писав:Я мав на увазі свій іж, по пачпорту він сірий але колір нагадує швидше грязно блакитний, а на твоєму мабудь ставили синій колір, на баку спереду на другому фото видно рідну фарбу.
Колеса у всіх других ІЖів були на девятнадцять дюймів , окрім перехідних моделей . Твій , як на фото , скоріш за все 1971 року , на ньому вже троєшні інструментальний та акумуляторний ящики , троєшні колеса на 18 дюймів , і можливо вже карбюратор К 62 .USS писав:Мій ю2 був у кращому стані коли я забрав його з металолому. А нащо колеса на 19 вони ж були з 18ми колесами
Мой как раз таки 67 года, инструменталка и ящик АКБ как раз родной, карб к 36 с плоскй заслонкой, а колеса - вполне имели место быть... так как шли они именно со 2 серииJUK писав:Колеса у всіх других ІЖів були на девятнадцять дюймів , окрім перехідних моделей . Твій , як на фото , скоріш за все 1971 року , на ньому вже троєшні інструментальний та акумуляторний ящики , троєшні колеса на 18 дюймів , і можливо вже карбюратор К 62 .USS писав:Мій ю2 був у кращому стані коли я забрав його з металолому. А нащо колеса на 19 вони ж були з 18ми колесами
Андрейка 634-5-1980 писав: Мой как раз таки 67 года
Для общего развития:Aleks1978 писав:вопрос. зачем искать кв под минсковский шатун. длинна шатунов одинакова. или я ошибаюсь?
На поршнях кроме таких обозначений ничего не выявлено.USS писав: Яке маркування на поршнях?
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів