Нужно еще прикупить реле поворотов, и можно доделывать электрику.

Привіт , як себе почувають дроти на якорі генератора , чим їх покрив ? , може варто було їх заглибити в тіло якоря , рівно з поверхнею ?.lelik писав:Сегодня поцепил проводку в черновом варианте, заменил щетки в держателе, и установил сам держатель в правильном положении - пришлось перерезать резьбу под М5.
Нужно еще прикупить реле поворотов, и можно доделывать электрику.
Я в себе на якорі генератора , зробив канавки , щоб дроти сіли "заподліцо" , впринципі так могли і на заводі зробити . Проблема обриву вирішена.lelik писав:Вони мали сліди контакту зі щіткотримачем, але не фатальні - ізоляція трохи розтріпана була. КЗ на корпус, або обриву не виявлено.
Для надійності, шоб не тріпало їх при обертах, використав силікон.
Між щіткотримачем і дротами зазор в районі 3мм.
Сьогодні займаюсь рульовими перемикачами і лампапи приборної панелі.
Они то продают, но вот цена какая то дурная))) 200 гривасов за две резинки с болтиком, помойму перебор.Geser писав:Сайленти нові на олх і вконтакті харків'яни продають
Скажи з чого гофри, якась с/г техніка...?lelik писав:
А я баран взял так называемые ЯВовские за 260)))) Постояли, потрескались))) Снял выкинул, поставил Орионовские, но чувствую тоже скоро выкину))) И поеду от сеялки искатьUSS писав: брав на 638му ціна 60гр.
Дякую! Тепер знаю що питати)))USS писав:Dr_Hammer, заходиш у магазин сільхоз техніки та говориш- дайте мені тукопровод для сівалки, тиждень тому брав на 638му ціна 60гр. однієї гофри вистачає на обидва пера, ріжеш навпіл і готово.
Могу фото сделать. Поставил их прошлым летом новые, простояли в гараже. Уже появились микротрешины в местах креплений. Проедут максимум 20-30км и порвутся.USS писав:, самі по собі не тріскаються, від стояння у гаражі не розвалюються. Оріоновські
Когда увидел, что они порвались а не просто потрескались, неудержался, сфоткал. Гофры трассы вообще невидели. Простояли год в неотаплиевом гараже))) Пробег по двору толкачём аж 10 метров))))USS писав: самі по собі не тріскаються, від стояння у гаражі не розвалюються.
Мы тоже так по малолетству делали)))) Этот способ более практичный, чем стоковый. Были случаи когда гайка внутри проворачивалась и невозможно было снять бакlelik писав: шланг 22х9, просунул через него шпильку, 2 шайбы-гайки, и порядок![]()
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів