Таке рідко буває, але я вчора здійснив свою мрію вдруге: Колись в мої 16 років батько привіз мені цю мрію перший раз, новеньку, пахнющу, в ящику... эхх..
7 років я на ній відкатав. Ніколи вона мене не підводила.. Все було рідне и практично в ідеалі. І навчався я тоді ще в технікумі автодорожньому..
Потім так вийшло, що я переїхав в місто, спочатку общага... мот стояв в селі в матері, потім ще брат іздив (до речі в нього теж була ява колись 638.5, куплена в одного товариша, потім була поміняна на чз 472.6 з розібраним двиглом який ми невдовзі відновили).. Потім перше авто... жінка, діти.. Життя завертілось..
Загалом через якийсь час було вирішено його продати

Після нього було щё 3 наїздника

Тепер про сумне. Мот, за виключенням двигуна, вбитий практично повністю. Колгоспу нема, але все побито-покоцано, багато буде відновлюватись, але і багато треба буде міняти. Мот поки залишився в селі в гаражі, на своєму колишньому в молодості місті, фоток немає, та і нема там фоткати що загалом..
Загалом потрібно відновлювати, чим я неспішно і займусь, можливо ближче до осені... поки чуть позбираю детальок.
Уже знайшов свій приборчик для регулювання запалювання

Поки покурю темки, просякнусь атмосферою..
Саме головне що любов до цього мота залишилась, а розуміння того що це саме той мій мот, підсилює бажання його відновити.