Коротко розповім свою історію.
Років 7 назад в мене появився мій перший мотоцикл, нею була ява, хоча назвати це явою було тяжко
На фото дана ява вже з іншим баком, бардачками та крилом переднім.

Далі розпочалась довга робота в виведення яви з такого стану, те що вийшло

але по причині хотіння спробувати іншу техніку був змушений продати, хоча продав яву як потім зрозумів в досить гарні руки, про що ні скільки потім не пошкодував, можливо дана людина зареєстрована тут на форумі, хтілось би побачити яву в якому вона стані зараз.
Далі з'явився defiant Cizeta, після нього Honda CBR наступним була Honda Foresight з якою зв'язано досить багато спогадів знайомство з багатьма друзями, знайомство з дружиною і т д, досить довго він в мене був, але прийшов час щось змінювати, і взяв собі Honda Transalp, правда довго ним не потішився, і з нову я пересів на Stinger GSMT-006.
На жаль фото вище вказаної техніки зараз виставити не маю можливості, так як знаходжусь на роботі, якщо комусь буде цікаво то викладу пізніш.
Але яка б японія не була комфортна і хто б мені що не казав, я вирішив собі придбати знову яву. Ніколи не забуду того звуку двигуна, звуку вихлопу, а якщо зі знятими флейтами той звук ще мелодійніший, пропахлу куртку вихлопом двотактного двигуна.
І ось знайшов її 91р. 44тис.км, не колений мотор, 00 ремонту поршнева.

Фото декількох днів назад. Але по яві мались певні гріхи, тому зразу після того як яву було привезено, її було розібрано до останньої гайки та гвинта.
На разі йдуть роботи по приведення яви до оригінального стану.
По мірі проходження робіт буду виклади фото, ну і в кінці викладу результат моєї праці.
Якщо в когось є якісь запитання задавайте, по можливості дам на них відповіді.