І шо знову трапилось?в общем попал я на ремонт двигателя. на сколько сурйозно вскрытие покажет.
блин,один винтик остался и фиг открутиш и также долезеш.

І шо знову трапилось?в общем попал я на ремонт двигателя. на сколько сурйозно вскрытие покажет.
блин,один винтик остался и фиг открутиш и также долезеш.
Что ты постоянно ноеш, ненравится ЯВА, переходи на АЛЬФУ и не "люби" людям мозги. В каждой теме нытьё, не устал ныть????????????????
Я не возношу ЯВУ в ранг супермото. Спусти пар!!! Вы ноете, что ЯВА дорого и во ВСЕХ ТЕМАХ. Что для Вас не дорого??? Я хочу пересесть на "Япа" А Вы пытаетесь пересесть на Альфу!!!Vvv писав: 13 травня 2018, 15:14 Нет не устал , так же как и ты , не устал возносить Яву , до уровня Богов , во всех темах и , на всех уровнях , да и , в этой теме я и слова не написал , про альфу , или другие марки мотоциклов.![]()
Есть такая порода людей - нытики . Это у них как хобби . Слезу пустил - на душе легче , по ныл - глядиш и пожалели , снова всплакнул - конфеткой угостили .triZet писав: 13 травня 2018, 14:45 Что ты постоянно ноеш, ненравится ЯВА, переходи на АЛЬФУ и не "люби" людям мозги. В каждой теме нытьё, не устал ныть????????????????![]()
Aleks1978 писав: 13 травня 2018, 18:07 при правильному регулюванні з яви можна і 180 витиснути. я свою розганяв по прямій до 170
Ой , Сашко , будьласка не треба , просто в мене ява правильно вiдрегульована i я боюсь з ними розiгнатися до 250 км i злетiти в повiтряAleks1978 писав: 13 травня 2018, 19:21 свої глушаки можу дати на тестування швидкості,бо в мене вічно спідаки "летять" і показують тоді
Вы за своей породой никогда не наблюдали? думаю вам это не помешало бы , насчёт того нитик или нет , думаю не вам решать так это точно , если мне понадобится ваше мнение о себе , я обязательно к вам обращаюсь , я так понимаю вы сама безупречность.JUK писав: 13 травня 2018, 19:05Есть такая порода людей - нытики . Это у них как хобби . Слезу пустил - на душе легче , по ныл - глядиш и пожалели , снова всплакнул - конфеткой угостили .triZet писав: 13 травня 2018, 14:45 Что ты постоянно ноеш, ненравится ЯВА, переходи на АЛЬФУ и не "люби" людям мозги. В каждой теме нытьё, не устал ныть????????????????![]()
І на куди такий рідкісний та дорогий підшипник потрібно? Тим більше, що у розмірі 17 по ширині двухрядний аж ніяк не буде взагалі. Найближчий розмір 17Х62Х17,5 маркується як B17-126DDWC3 NSK ціна прямує до 400гр. Це на якийсь мапьєд типу скутір?шукаю 2 рядний підшипник на коленвал. розмір штатного 17-62 і ширина 17мм
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів