Сьодні токарнув корєшу вісь колеса для мегакастома на базі Дніпра, аж самому сподобалось )))

Дійсно, могли би свій MN-80 постачати в комплекті з мотикомАнтипионер писав: 09 липня 2018, 10:45Токарний станок є в мануалі до яви, як необхідне обладнання для кожного явіста?
Е , дядя , ти дивись там полегше єбаш , прикатай хоч спочаткуDr_Hammer писав: 09 липня 2018, 16:50 А мєжду тєм, ява на трасі їбенить як дурнувата, доводка пішла на користь, і розгін прикольний
Голка на якій канавці?Спробуй опустити та перенастрой карб. По впуску все добре? Повітряний фільтр маю на увазі. Комплектуха карба рідна? Перевір емульсійні трубки холостого ходу та перехідної системи, воно все впливає на якість суміші. Я на свою , після переходу на БСЗ, головний поставив 80, перехідної залишив 72, голка на верхній канавці, тобто повністю опущена. Ще перевір свічки, буває "не всі одинаково корисні", були випадки.Думаю шо з карбом завтра робити, головний жикльор поміняти на менший чи з рівнем гратись...
О, цікава комбінація, так ще не пробував, все інше перечислене - піонерський мінімум)))
Буває, що причина така елементарна, а забуваєш перевірити і проковиряєшся день поки виявиш.все інше перечислене - піонерський мінімум)))
Як це пiдпизджує ? А можно про цей момент детальнiше ?Dr_Hammer писав: 10 липня 2018, 18:32 Є потреба ще підкорегувати зажигу, шось мені здається світлодіод в Сіркових оптодатчиках підпизджує)))
Зажига яка?Є потреба ще підкорегувати зажигу, шось мені здається світлодіод в Сіркових оптодатчиках підпизджує))), позичив стробоскоп ради спортивного інтересу, завтра перевірю.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів