Убило полностью пластиковый низ сидения, после явы это

Фотка не моя, но он точно такой.
Віталік,- так то ти Яву поміняв на Пантерку?Віталік писав:я стикався![]()
вже майже місяць їзджу на вот такому [ Изображение ],тільки геон пантера....
Я максимум їхав 110,хоча це було на меншій зірці!А,ше забув сказати шо поміняв ведучу зірку на більшу(на 1 зуб).Стало краще,передачі довші,тепер 90 їде без напрягу,тяга практично не впала!Ми їздимо з дружиною до неї додому 70км в одну сторону,то 5-ї передачі не виключаю,тягне під всі підйоми.Один підйом є такий серйозний,то на ньому швидкість падає до 75км/год.Для порівняння на яві на 4 передачі ледь виїзджавkiselandrew писав: Виталик, нормальное название. А, да а сколько он прет))? И сколько в бак влазит, в инструкции нету, а в инете пишут 12л.?
Виходить шо такВіталік,- так то ти Яву поміняв на Пантерку?
Той самий товариш,в якого я купив Пантеру,взяв собі Nac-350,їздий з пів місяця вже,справку-рахунок ше не прислали,якась там затримка!А пантеру рік назад поставив на облік за 3 дні.Думаю не кинуть!kiselandrew писав:Давай, и впечатлений побольше. Начинаю склоняться что аппарат нормальный. У тебя он зарегистрирован, как друг оформлял, сразу? Нам вот сказали ждать справку-счет месяц нужно из Одессы. А потом только в МРЕО. Боюсь не кинут ли?
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів