Убило полностью пластиковый низ сидения, после явы это
 . Ну и перемычка рамы под седом согнута в месте где сверлили отверстие.
 . Ну и перемычка рамы под седом согнута в месте где сверлили отверстие.Фотка не моя, но он точно такой.
  ,тільки геон пантера....
,тільки геон пантера.... !Такий собі бютжетний варіант,можна брати,!!!Жружина ним дуже задоволена,по-перше ніфіга не кручу,по-друге,вже сама потихенько їздить.Думав за юбра,але середня ціна 1500 з пробігом за 20тис,а цей взяв в товариша за 700,пробіг був 5000.
 !Такий собі бютжетний варіант,можна брати,!!!Жружина ним дуже задоволена,по-перше ніфіга не кручу,по-друге,вже сама потихенько їздить.Думав за юбра,але середня ціна 1500 з пробігом за 20тис,а цей взяв в товариша за 700,пробіг був 5000. 
 Віталік,- так то ти Яву поміняв на Пантерку?Віталік писав:я стикався
вже майже місяць їзджу на вот такому [ Изображение ],тільки геон пантера....

Я максимум їхав 110,хоча це було на меншій зірці!А,ше забув сказати шо поміняв ведучу зірку на більшу(на 1 зуб).Стало краще,передачі довші,тепер 90 їде без напрягу,тяга практично не впала!Ми їздимо з дружиною до неї додому 70км в одну сторону,то 5-ї передачі не виключаю,тягне під всі підйоми.Один підйом є такий серйозний,то на ньому швидкість падає до 75км/год.Для порівняння на яві на 4 передачі ледь виїзджавkiselandrew писав: Виталик, нормальное название. А, да а сколько он прет))? И сколько в бак влазит, в инструкции нету, а в инете пишут 12л.?

Виходить шо такВіталік,- так то ти Яву поміняв на Пантерку?
 Свою 12ку продав ше осінню!
 Свою 12ку продав ше осінню! Рівняюсь на Репу,збирати буду неспішно,але по-фен-шую
 Рівняюсь на Репу,збирати буду неспішно,але по-фен-шую 
Той самий товариш,в якого я купив Пантеру,взяв собі Nac-350,їздий з пів місяця вже,справку-рахунок ше не прислали,якась там затримка!А пантеру рік назад поставив на облік за 3 дні.Думаю не кинуть!kiselandrew писав:Давай, и впечатлений побольше. Начинаю склоняться что аппарат нормальный. У тебя он зарегистрирован, как друг оформлял, сразу? Нам вот сказали ждать справку-счет месяц нужно из Одессы. А потом только в МРЕО. Боюсь не кинут ли?
 так у явы запас мощности больше а тяга меньше, я на 4 при разгоне 100 выезжаю на любой затяжной горб на 80 км в нашей области
  так у явы запас мощности больше а тяга меньше, я на 4 при разгоне 100 выезжаю на любой затяжной горб на 80 км в нашей областиКористувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів