Вітаю всіх присутніх! Як той казав: нє джалі? А ми пріпьорлісь! Не витримав я довго... Багато води стекло з того часу... Багато чого змінилось...але... Став я власником "чуда" виробництва Мінського заводу далекого 1985 року. Так. Другий мот і другий того ж року! Коротко: з мота було знято двигун років 15 тому і встановлений на раму з мопеда "карпати", де стоїть і по сьогодні. Якийсь час воно їздило, а останні років 10 стояло в сараї. А залишки Мінська за сараєм, під навісом... Пробіг ніхто не знає, але схоже, що мотор не коловся. Карбів "насипали": три К62 - хлам і стоїть 2401 - хз.. Запалювання штатне... Вилка +/- на трійочку... Електрика - ой!... Колеса пішли на якогось возика... Решта наче є...
Після недовгих перемовин я то все приволік до себе і встиг розібрати мінська, в азарті навіть забувши пофоткати! Перебравши/перемивши карб і заливши трохи бензину, мотор завівся з третьго кіку! Не стукає, робить сносно наче. Правда, на газ реагує "ніяк": давиться і глохне... Фігня - поборемо!

їхать не вийшло, бо щеплення "веде", тормозів немає від слова "зовсім" і покришки місцями дали конкретні "пробої/грижі"!

але то таке... Мопед мене цікавить мало... Якщо кому треба - свистіть! Але стан - "ой"! Я попередив!))))
Ітак, мета: покищо поставити на колеса в стані "як є" і покататись! В довгостроковій перспективі: "РЕпа-стайл" або хоч щось подібне!
Тож... Питань буде багато, я гадаю!))))))
Якось так покищо.... ))))