Самое интересное, что якорь звонился, но в один момент перестал магнитить, это меня натолкнуло на мысль.

Если у тебя перегорит лампа, то пропадёт зарядка. Надо "шунт" делать.
Я тоже вольтмерт ставил(но на аккум), даже два и оба сгорели. Надо искать 50ам вольтметр, тот будет работать, а то что ты и я ставили это мах 10ам. Вот и не выдерживают скачков.
Нет конечно! Включаешь первую, жмёшь на тормоз, бросаешь сцепу, всё глушится мгновенно!triZet писав: 12 липня 2018, 13:10 Зарядка появилась, но теперь мотор не глушится с ключа))Вскрывать замок?
Ти б не страждав, а звернувся б до знаючого електрика, щоб той перетрусив проводку та перевірив елементи електрообладнання.Вскрывать замок?
Да, так и глушу.РЕпа писав: 12 липня 2018, 13:18
Нет конечно! Включаешь первую, жмёшь на тормоз, бросаешь сцепу, всё глушится мгновенно!![]()
![]()
Контакты уже назад не поставлю, ИЖ-гена пиленый.
Нет под рукой адекватных электриков. Я бы вообще тудой не лазил, если бы было к кому обратится.USS писав: 12 липня 2018, 13:25Ти б не страждав, а звернувся б до знаючого електрика, щоб той перетрусив проводку та перевірив елементи електрообладнання.Вскрывать замок?
Подскажи, куда должен идти провод с Х8?USS писав: 12 липня 2018, 13:25Ти б не страждав, а звернувся б до знаючого електрика,Вскрывать замок?
Оте БПВ патрається повністю, залишається тільки гола пластинка плати регулятора та діодний міст, щоб не говорили "радіолюбителі" про квадратні діодні блоки з радіоринку міст з БПВ надійний (ще ніразу не попадався з пробитими діодами) і, що важливо, діоди у ньому на латунних пластинах, які виконують функцію тепловідводу, бо вони при роботі таки гріються. Мається на увазі заводський, совкового виробництва. Китайський новориг то суцільна бутафорія.Подскажи, куда должен идти провод с Х8?
Да как бы ничего. Я хотел на Х8 подавать напряжение после поворота ключа и лоханулся.
Діоди не займай. Вихід з діодного моста Х8 то плюс на АКБ, Х2 то мінус. Друга Х2 відрізана від першої, бо у стоку вони з'єднані і підпаяно з середини проводок, що йде на плюс реле Я112А.Выкинул плату, перепаял диоды.
Переробляв і такий бпв, але від, як звичайно у совку чим дужче напружували того чого не мали у голові тим гірше виходило.Він мені не сподобався. На старішому можна акуратно все зробити на клемну колодку, а на цьому всі провода окремо і по дурному зроблена підклучка до маси через болт кріплення.У меня вот такой БПВ.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів