очень интересно.Я здогадуюсь чому
Можете подсказать ?
очень интересно.Я здогадуюсь чому
Справедливости ради можно заметить, что инженерам и конструкторам жизнь диктует свои суровые законы
зараз і тебе назвуть словом УГUSS писав: ↑23 вересня 2019, 23:24Нічого страшного, вчитися ніколи не пізно. Але для цього треба слухати старших товаришів,які застерігають тебе від мороки, яка не дасть тобі бажаного результату. Час та кошти можна витратити набагато з набагато більшою користю. Ти вигадав дурницю, може й не дурницю, але з твоєю базою знань та засобів втілити її у життя буде швидше за все нереально. Краще б розібрався чому на твоїй планеті на світло йде така велика напруга. Я здогадуюсь чому, а от коли розберешся то зрозумієш, що твоя ідея є марна. Бо схрестит їжачка і гадюку теоретично можна ,а от практично дещо нездійсненно.вероятнее всего не смогли, мода другая была - слизывали все у баварцев (DKW. BMW) и японцев (ИЖ-ПС)Восход, вроде, сами слепили, но оно и видно
про Минск вообще ничего не знаю
Доречі, ввесь совкомотопром після війни був забраний у німців та з роками тільки трохи модернізувався на тій базі і восход з мінском також. Ну, крім моторолерів то італійці вигадали.
Та льйогко.Можете подсказать ?
Я вже зрозумів, що маю розмову з задротом, як і було вказано нашим камрадом вище. Багато букав писати не буду, але будь кому хто стикався з мінскими генераторами зрозуміло, як скрутити котушки, щоб отримати таку високу напругу. Питання у іншому - наїбена так зробили, чи не від того, що генератор з проточеним ротором не видавав при стоковому з'єднанні обмоток належної напруги? При нормальній роботі генератора світла і так вистачає. Це все =чтобы понимать с кем имею разговор
Краще б він займався своєю професійною роботою, а не флудив зранку на форумі. Співчуваю його пацієнтам.він же не моторист а на скільки я пам'ятаю вчівся на медика. і працює по профілю.
Ти почав розмову не для того, щоб щось там зрозуміти чи почути якусь пораду, а для підтвердження іншими своїх власних забаганок. Якщо ти такий молодець нащо ти тут розписуєш багато букав коли не бажаєш слухати інших? Багато зайвого часу? Я ж писав, що на цю тему розмовляти не бажаю. Зробиш генератор тоді подивимося.USS, не говорите что мне делать, и я не скажу куда вам пойти.
КЕТ то тільки комутатор системи запалення до стабілізації напруги немає ніякого відношення, а те що наколхожено - встановлений напевно (неможли во ж визначити всю глибину інженерної думкиТеперь по моему вопросу про генератор с КЭТ 1А - стабилизация в этом блоке отсутствует
В ответ услышал про задрота, про то, что мои знания какие-то не такие и секретная информация есть только у вас , но вы ее не скажите а мне надо просто куда то идти и что то учить.
про отцовский иж подробностей не скажу, живет он далеко от меня и иж пока у него.
этого всего могло не быть, будь вы немного проще.
Користувачі, які зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів